haber, hack haber, Hackhaber

DAMAR ve Çetesi Beraat Etti!

Tehlike Yaklaşıyor

Geçtiğimiz günlerde yayımlamış olduğumuz haber içeriğinde DAMAR ve çetesinden adamlarının xhackerz grubunun resmi sitesine düzenlediği DDOS saldırısından dolayı soruşturma açıldığını duyurmuştuk. Mahkemenin oldukça sert geçtiğini bildiren basın çalışanları DAMAR’ın mahkemede gayet rahat olduğunu gözlemlediğini bildirmişti.

Mahkeme salonunda duruşundan asla taviz vermeyen DAMAR ve ekibi, aldıkları cezadan kefalet ödeyerek kurtuldukları gelen bilgiler arasında yer alıyor. Savaşmadan, parasıyla savaş kazananlardan bugün.

Savcılığa götürülürken bile 20’ye yakın polis korumasıyla nakil yapıyorlardı. Şimdi ise onu durduracak kimse yok. Tanrı yardımcınız olsun.

Damar’dan Duruşma Sonrası Gelen Açıklama;

Açıklamayı müzik eşliğinde okuyun;

Kahpelik gizli yapılır gizli kalmaz. Bize yapılan kahpeliği elbet bir gün ödeteceğiz. Titreyerek arkasına sığındıkları insanlar onları ne yazık ki koruyamayacak. Bizim gibi adamlar iki yerde huzur bulurlar: Bir mezarda, bir de hapiste… E biz hapiste olmadığımıza göre, mezara gidene kadar it kesilenleri terbiye edeceğiz. Aslan olmak isteyen inlemez! Aslansan hakkını vereceksin, cesareti yüreğine koyacaksın! Bu gireceğimiz ne ilk ne son tuzak. Namımızın büyüklüğü dostlarımızın büyüklüğündendir. Hakkımda şikayette bulunmadan önce şunu bilin hainle kahraman arasındaki farkı mahkemeler değil tarih belirler.

5 Comments

  1. GarenOK

    Ya târih yazıcaz, yâda tarih olucaz.

  2. Damar Sertleştirici

  3. BoranJobs

    Damarlı mahkeme salonu

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum