hack haber

Code Red Yeni Bir Gitar Satın Aldı!

Karelerin iç açılarının toplamı 180 derecedir.

Oluşturduğu büyük rat ağlarıyla bilinen Code Red(kare) kodadlı hacker, yılın belli zamanlarında tekrar ve tekrar ortaya çıkıyor bu bir rutin haline geldi bile diyebiliriz. Hatta rutinine göre mutlaka birileriyle kavga etmeden ise sanala veda etmiyor. Kendisiyle birlikte mutlaka birisini götürüyor. Ataşehirin çapkın erkeği olarak bilinen Code Red, rat kurbanlarının hesaplarını satarak topladığı parayla son model mavi bir gitar aldığını duyurdu. Açıkcası kare’nin o kaslı kollarına da yakışmıyor değil hani.

Çamaşır değiştirir gibi haftada 3-4 sevgili değiştiren kare efsanesine, yeni gitarın getirdiği cazibesiyle birlikte hangi kız hayır diyebilir ki? Bu kazanç yöntemiyle geçtiğimiz yıllarda kendine motor alan kare, gözünü en yükseğe dikti ve hedefini bmw i8‘e dikti. Ne diyebilirim ki, kare ilerde çok can yakıcak gibi duruyor.

Gerçi bir aralar mezar taşı çalıdığı söyleniyordu fakat bu sadece bir söylentiden ilerisine gidemedi. Kare efsanesine karşı duran onca insan yenilgiye mahkum kaldılar. Bu piyasa seni seviyor kare. Umarım bir gün code red’in gazabıyla karşı karşıya kalmazsınız.

Hacknews.org

6 Comments

  1. Comment by post author

    th3dark34

    Elektro mu solo mu almıs code redim acaba umarım muzık dunya sına da atılır iki gözüm

  2. SivASLı

    Hayırlı Olsun Qare 😀

  3. Amk karesi sok götüne gitarı

  4. b4xtic

    Motoruyla sahile inerken sırtında kılıfında bir gitar görmüşler bu gitar o galiba sahilde çalıp kız tavlıyacak 🙂

  5. Eks

    Bi Fotoda Benim İçin Kare

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum