hack haber

Redal, MrHydra’yı Rezil Etti!

Anlık bir son dakika gelişmesiyle gündemi yeniliyoruz. Eskiden birlikte çok yakın arkadaş olduğu iddia edilen Redal ve Mr.Hydra koadlalı hackerlar tekme tokat birbirlerine girdiler. Olayların hemen ardından Redal, haber ajansımızla iletişime geçerek my.hydra hakkında bir açıklamada bulundu. Bizlerin görevi hack aleminin aynası olup sizlere yansıtmak olduğu için bu açıklamayı yayınlıyoruz. (Kesinlikle bu açıklamayı yayınlamak için para almadık)

sana biraz tavsiye vermek istiyorum hydra sana sakın bidaha abilik etmiş insanların arkasından küfür etme senin yaptığın nankörlükten başka birşey değildi. benden her gelip domain istediğinde ayarlıyordum shell istediğinde veriyordum. kavga ediyorum dediğinde ilk ben koşuyordum ama karşılığında panelime girip tüm shelleri çalmaya kalkıştın gerçi çalamadın çünkü beynin yetmez yinede bu davranışı sana yakıştıramadım. yuzune tukursem eminim ki bu tkuruk bedava mı diye sorarsın sakın bidaha yanıma yaklaşma artık benim gibi bi abin yok

Hydra eğer bu söylenenler gerçekse hacknews haber ajansı adına seni kınadığımızı bildirmek isteriz. Sana el uzatmış birinin eline tükürürsen zamanı gelince o adam da senin ağzına tükürür hatta balgam atar.

Hacknews tarafsız habercilik

3 Comments

  1. Comment by post author

    l0c4ldark

    Ağzına sıçsa yerı dır.

  2. gavatlık ustadı yazınca 1nci sayfada çıkıyor redal eqW:EWQ

  3. orjinal redal

    nikimi hangi gavat çaldı acaba

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum