hack haber

İmhatimi.org’dan Son Gelişmeler!

Yıldızlar Kadar Parlak!

Son zamanların yükselişe geçip, hackerlar için sanalın parlayan yıldızı haline gelen forumlardan biri olan imhatimi, son günlerde aktifliğini geçmiş olduğumuz aya göre neredeyse ikiye katladı. Bunların başlıca sebeplerinden biri, farklı forumların egoist yöneticileri tarafından nedensizce banlanmaları olarak teyit edildi.

Gözle Görülebilir Büyük Farklar

Uzun süredir sabit aktiflikte olduğu bilinen imhatiminin son zamanlardaki online tablosu bir hayli hareketlendiğini söylemek mümkün. ‘Gerçek defacerların çıkış alanı‘ olarak kabul gören imhatimi, her ne kadar eski ekibine sahip olmasa da, eski imt ruhunu halen yansıtmaya devam ediyor.

Geçmişini Bilmeyen Geleceğine Yön Veremez

Nereye giderse gitsin kurallara uyum sağlayamayan standart ibne bir insanın imhatiminde banlanma olasılığı nereden baksanız %1 gibi bir ihtimal falandır. Fakat ne yazıkki imt yöneticilerinin kucak açtığı bazı ortam kevaşeleri yemek yedikleri kaba tükürmeyi tercih ediyor. Sırf işi düştüğü için imt kapısında it gibi gezenlerin ismini buraya eklesek inanın gılgamış destanı gibi olur. Sorsanız imt’nin kuruluş tarihini söyleyemeyecek insanlar sırf egolarını tatmin edebilmek için onun bunun altına yatıp, yöneticilik alabilme derdinler. Merak ediyorum hiç bulundukları platformun geçmişini araştılar  mı acaba? Bu forum, nerde, ne zaman, kimlerin elinden geçmiş, kimler ne icraatlerde bulunmuş  bunu araştırdılar mı acaba? Platformunun geçmişini bilmeyen, geleceğine de yön veremez.

Yeni Sistem Düzenlemeleri Devam Ediyor

Gün geçtikçe gelişmeye devam eden imhatimi.org yeni özellikleri ve yeni üyeleri ile adeta freni patlamış kamyon gibi ilerlemeye devam ediyor. Bu başarı imt ekibinin değil, bu başarı “hack” forumlarının egoist yöneticilerinin başarısıdır. Son zamanlarda geliştirilen yeni tema ve moderasyon sistemiyle kendini daha öteye taşıyan imhatimi kendini yenilemeye devam etmekte ve insanların favorisi haline gelmektedir.

HackNews.org

Entrümpelung firma Hack forum