hack haber

V-Moda M-200 ANC Kablosuz Kulaklık Muhteşem Özelliklerini Yayınladı!

Duyurduğu özellikleriyle Apple AirPods Max ile yarışacak seviyede yeni bir kulaklık yayınlandı. V-Moda isimli markanın çıkardığı M-200 ANC isimli kulaklık; dinamik sürücüleri ve kişiselleştirme özellikleri ile dikkatleri üzerine topluyor.

Geçtiğimiz günlerde Apple’ın yayınladığı AirPods Max, satış fiyatı ve özellikleri ile oldukça ilgi çeken bir kulaklık haline gelmişti. Donanımı da oldukça iddialı olan bu kulaklığa karşı V-Moda isimli firma rakip bir kulaklık çıkardı.

V-Moda M-200 ANC isimli kablosuz kulaklık, Apple Airpods Max ile karşılaştığında birbirlerine rakip olacak özellikleri ortaya çıktı. V-Moda M-200 ANC’nin mobil uygulama konusunda desteği ve tasarım hakkında ise kişiselleştirme yapma fırsatı sunduğu duyuruldu. Bu yüzden oldukça ilgi çekti.

V-Moda M-200 ANC’nin Kısaca Özellikleri

M-200 ANC; 40 mm dinamik sürücülere sahip. Aynı zamanda JBL Tour One kulaklarında bulunan yüksek çözünürlüklü ses sitemi olan Hi-Res Audio donanımı bu kulaklıklarda da bulunuyor. Dahası M-200 ANC, mobil uygulama ile kişiselleştirme gerçekleştirebilme fırsatı sunuyor. Mobil uygulama sayesinde 10 değişik seviye kullanabileceksiniz. Seviyelerin arasında ise ön ekolayzır ayaları da unutulmamış.

Kulaklığın kişiselleştirme hakkındaki en ilgi gören özelliği ise kulaklığın etrafında bulunan alüminyum plakalar oldu. Bu alüminyum plakalar istenildiği süreçte çıkarılarak, markanın kendisine ait olan değişik tasarımlardaki plaklarla değiştirilebilecek.

Son olarak ise sağ kulaklığın üzerini elinizle kapattığınız zaman, kulaklık aktif halden pasif hale geçiyor. Eliniz orada durduğu sürece de şarkı başlamıyor. Fiyatından bahsetmek gerekirse; 500 dolara satışa sunulmuş. Türkiye’de satışa sunulursa beklenen fiyat 5 bin Türk Lirası’nın altında değil.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum