hack haber

YouTube İhlal Sınırlandırılması Getirdi, İhlali Aşan Kullanıcıların Hesabı Kapatılacak!

Ünlü video izleme platformu olan YouTube, telif ihlalleri için daha sert kurallara yöneldi. 90 gün içerisinde 3 ihlali geçen kullanıcıların hesabı kalıcı bir şekilde silinecek.

Günden güne büyümekte olan YouTube özellikle pandeminin getirdiği kurallar gereği evde kalan birçok kişi için keyifli vakit geçirmesini sağlayan bir platform haline gelmiştir. Hatta artık para kazanma platformu olarak da kullanılmaktadır. Bu sayede düzenli bir gelir kaynağına sahip olabilir aynı zamanda keyif aldığınız içerikleri izleyebilirsiniz.

NTV’nin paylaştığı habere göre; ABD merkezli teknoloji firması olan Google’ın video servisi yayıncılarını oldukça etkileyecek bir kuralı açıkladı. Business Insider’a göre; YouTube telif ihlalleri için daha katı kurallara yöneldi. Alınan katı kurallar ise kullanıcıları oldukça tedirgin etti.

90 Gün İçerisinde 3 İhlal Almamalısınız!

Gelen açıklamalara göre; 90 gün içerisinde alacağınız 3 ihlal uyarısı kalıcı olarak hesabınızın silinmesine sebep olacak. Yeni gelen kurallara göre alınan ilk ihlal uyarısında kanalınız bir hafta içerisinde video yükleme yasağı alacak. Eğer ki kanalınız 90 gün içerisinde ikinci ihlal uyarısını alırsa iki hafta içerisinde video yükleme yasağı alacak. Üçüncü ihlal uyarısında ise bahsettiğimiz üzere hesabınız kapatılacak.

Kısacası artık kanallarınızın içeriklerini oldukça dikkat etmeli ve ihlal kurallarına uymalısınız. Yoksa hesabınız YouTube üzerinden kalıcı olarak silinebilir.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum