hack haber

Google Telefonlara Yeni Güncelleme Getirdi!

Neredeyse milyonların severek kullandığı Google sevenlerini muhteşem bir güncelleme ile karşılıyor. Telefonlara gelen bu güncelleme sayesinde, Google’ın telefon uygulaması çağrı kaydetme özelliği diğer telefonlar için de geçerli olacak!

Bütün akıllı telefonların hâkim olduğu bu telefon uygulaması basit bir şekilde yakınlarınızı aramanızı sağlıyor hatta çağrılarınızı yönetme fırsatı sunuyor. Google’da bu konuda kendisine ait bir telefon uygulaması bulunduruyor. Fakat bu uygulama sadece Google Pixel telefonlar tarafından kullanılabiliyor. Geçtiğimiz yılların ortasında ise Android telefonların kullanımı için uygun bir hale getirilmişti. Şu an ise artık Google Telefon uygulaması çağrı kaydetme özelliği tüm telefon için kullanıma açılıyor.

Çağrı Kaydetme Özelliği Kullanım Alanını Arttırıyor

En başta özelliğin Google’ın Pixel telefonları için kullanabildiğini söylemiştik. Sonrasında ise Nokia ve Xiaomi gibi telefon markaları için kullanıma sunulmuştu. Artık tüm telefon markaları için kullanıma sunulan bu özellik Google kullanıcılarını oldukça sevindirdi.

Google Telefon uygulaması neredeyse tüm Android teknolojik cihazlara yüklense dahi çağrı kaydetme özelliği sadece netleştirilmiş bölgeler ve telefonlar için geçerli olmaktadır. Özelliğin çalışmasından bahsetmek gerekirse; toplamda iki seçeneğe sahip olduğunu söyleyebiliriz. Eğer gelecek günlerde Google bu muhteşem özelliğini tüm kullanıcıları için kullanıma açarsa ‘’her zaman kaydet’’ veya ‘’iptal’’ seçenekleri ile ortaya koyulacak.

Bahsettiğimiz bu durumun uygulamanın gerçekleştirilecek son güncellemesi ile kullanıcılarıyla buluşacağı tahmin ediliyor.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum