hack haber

Cyberpunk 2077 Hızlı Bir Düşüş Sürecine mi Girdi?

Cyberpunk 2077 yayınladığı fragmandan ve Steam üzerinde satılmaya başlamasının ardından neredeyse 1 milyon eş zamanlı oyuncuya ulaştı. Böylece önemli bir başarıya imza atmış oldu. Fakat ilerleyen süreçlerde Cyberpunk için bir kırılma yaşandığını söyleyebiliriz. Hızlı bir şekilde oyuncu kaybetmesinin yanı sıra, bugünlerde 200 bin oyuncuya dahi sahip olmakta zorlanıyor.

CD Projekt’in bir başka oyunu olan The Witcher 3’te aynı şekilde beklentileri karşılayamamış ve düşüş göstermişti. Cyberpunk 2077, The Witcher 3’ten daha hızlı bir düşüş sürecine girdi. Üç hafta içerisinde oyuncularının çok büyük bir kısmı oyunu oynamayı bıraktı. The Witcher 3’te ise bu süreç 3 ay içerisinde gerçekleşmişti.

Satışa çıkarıldıktan sonra Cyberpunk 2077 yapımcı şirketi tarafından söylendiği üzere; iki haftada 13 milyon lisanslı kopya satışı gerçekleştirdi. Fakat güncel rakamlar hala bizlerle paylaşılmadı.

Oyunun düşüş sürecine girmesine ise en önemli etkenlerden biri oyuncuların beklediklerini karşılayamamak oldu. Bunun yanında ise pek çok teknik problemin olduğunu da söyleyebiliriz. Sony cephesi bölümünde ise yaşanan hayal kırıklığından sonra Cyberpunk 2077 oyunu için birçok oyuncu para iadesi istedikleri bir belge iletti.

Bütün bu gelişmelerin sonucunda Sony’de oyunu PS Store üzerinden kaldırdığını duyurdu. Bu Cyberpunk 2077 oyununun aldığı en büyük darbelerden biri oldu diyebiliriz. Eğer Cyberpunk 2077 eski oynanma sayısına ulaşmak istiyorsa; ilk olarak teknik hataları düzelterek PS Store’a girmesi gerekmektedir.

1 Comment

  1. Çünkü herkes oyunu bitirip sildi, oyun hikayesi bitince oyunda bitiyor şehirde dolaşamıyorsunuz. İlginç haber.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum