hack haber

Kumbaralı Hacklendi

Kumbara boş yere kırılmış

Bir önceki haberimizde porselen domuzcuk kumbarasından patlattığı bozukluklar ile Sanalturkordusu.com adlı domaini satın alıp hacker sitesi açan Felix black kısa sürede hacklendi ve henüz böyle işler için yeterli bilgisi olmadığınıda göstermiş oldu.

Niki Felix ama kendisi Delik

Hack saldırısını yapan hacker ise Letrx oldu, hacklerken çok zorlanmadığını tahmin ediyoruz, belkide gözleri kapalı tek elle bile hacklemiş olabilir, bir kumbara ile açılan siteden çok birşey beklemek doğru olmaz zaten.

Felix’in yoksa cebinde parası Amıdır kumbarası diyip haberi sonlandırıyoruz.

Konusu

Mirrorlar

https://mirror-h.org/zone/2720492/

5 Comments

  1. büyük ihtimal rat atıp hacklemiştir ayıcığımız root ayısının yeni nicki belli oldu letrx siteye gidince defacer.info sitesine yönlendiriyor sitede ayının makaleleri ve videoları yer almakta. AYI KAÇAMAN KURTULAMAN YARRA YEDİN.

    • Lan ayı mirror kaydına bak spyde de açıklama yapıldı zaten

    • Rat ile hacklenmedi site ayrıca ayı ile alakam yok, spyde de açıklaması yapıldı zaten, defacer.info ilede alakam yok, Bu gerekli açıklamalar spyde yapıldı.

  2. :D

    QW:EQWe:qWE:QWe:qwE:qW:E:QWE:QWEqew:
    “Kumbaralı Hacklendi” ulan atacağınız başlığın ben KVKLJQWELKJQEVKJLASKLDJVJSKAVDKLJASDKJVSALJKVDŞASLKJVJASKDLŞVSAJKLŞVDLASVKL

  3. Felixblack

    Arkadaşlar Ben FelixBlack. Siteye girildiğinde defacer.infoya yönlendiriliyormuş. Fakat bunun defacer.infoyla veya rootayyıldızla bir ilgi ve alakası yoktur. Letrxinde bir ilgi ve alakası yoktur. Bir yanlışlık olduğunu umuyorum. Bilginize…

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum