hack haber

ByMahkuM’un Roblox dolandırıcılığı skandalı!

Hack işlerini bıraktığını iddia eden W4coders ekibinin amacı meğer başkaymış ve işi dolandırıcılık boyutlarına taşıdıkları görülüyor.

Bu hırsız hacker çetesini öncelikle tanıyalım kimlerden oluşuyor, sanalın dalton kardeşleri.

Zymper, ByMahkuM, EmreRoot, Mürrez, Monzera, D4zit

Mürrez kod adlı hackerin zaten sürekli Türk sitelere saldırılar düzenlediğini geçmişten buyana hepimiz biliyoruz, ancak battı balık yan gider hesabı işleri dahada ilerletmiş görülmekte ve adı kart hırsızlığı söylentileri ile anılmaya başlamış çok vahim lağım kokulu bir yolda ilerlemekte, sonunun nasıl biteceği bilinen bir yolda..

Bukez yedikleri halt ise doğrudan minik çocuklarıda kapsamakta maalesef ! hedeflerinde savunmasız insanlar var ! Roblox adlı oyun aracılığı ile ne işler çevrilmiş , haberin bundan sonraki kısmını aşağıdaki kaynaktan okumanız daha iyi olur, tüm detayları ile mevcut.

Kaynak

Ayrıca Hacknews.org olarak birşey eklemek istiyoruz, son zamanlarda TR kart çalmaya yönelen sözde hacker ama özde Hırsız olan şahısları kınıyoruz, unutmayın bu devlet size kimsenin hakkını yedirmez, yediğinizi sanarsınız kısa süre eğlenirsiniz ama adalet ümüğünüzü öyle bir anda sıkarki neşeniz kaçar.

2 Comments

  1. Athena

    :d mario oynamaya devam edin

  2. nob

    vay dolandırıcı orospu cocugu mahkum vay

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum