hack haber

Kart çalma sitesi Elithatz Admini Polatbey Hacklendi

Elithatz.com adlı site admini SPLOİT yani Polatbey‘in sitesi Hardstresser.com tarumar edilerek hacklendi ve index yedi , bu index sonrasında Polatbeyin itibarıda bitmiş oldu, artık oda folloş olmuş hackerler kulübüne katıldı.

Hacklenen site: Hardstresser.com

Mirror: https://archive.is/xD8dG

Hacklenmesinden daha önemli birşey var oda kredi kartı hırsızlığı.

Elithatz.com adlı hack sitesinde Kredi kartı satışı konuları açılmış ve buna açıkca izin vermiş görünüyor, Türk ceza kanununa göre ağır cezaları olan bu durumu elithatza getiren kişi mutlaka yine Polatbey isimli kişidir ! çünkü kendisinin kart çalma konusuna nekadar meraklı olduğunu bu alemdeki herkes bilir, daha önce birçok platformdan kart düşkünlüğü sebebiyle ban yediğide biliniyor.

Adamlar kartları omuzlamış götüroyur resmen fazia..


Toplu kart bilgisi satılıyor

https://elithatz.com/threads/cc-data-al%C4%B1n%C4%B1cakt%C4%B1r.2407/

Türk vatandaşlarının kart bilgileri satılıyor

https://elithatz.com/threads/tr-us-cc-satilir.2275/

Çalıntı kartlardan para çekmeyi bile yazmışlar

https://elithatz.com/threads/ccden-paparaya-aktarma-method-sale.935/

https://elithatz.com/threads/usa-cc-satan-ula%C5%9Fs%C4%B1n.1465/

Alışveriş sitelerini dolandırma yöntemlerini yayınlamışlar

https://elithatz.com/threads/hepsiburada-%C3%9Cretim-method-sale.1357/

https://elithatz.com/threads/esenyurt-kargo%C3%A7u-laz%C4%B1m.941/

Görüldüğü üzere konular bunlar, haberden sonra silerseler google önbellekten bakılabilir veya arşiv kayıtlarından kontrol edilebilir. Bizler anlamakta güçlük çekiyoruz, neden yasalarca kesinlikle yasak olan ve ağır yaptırımları olan bir suçda ısrar ediliyor ? ne cesaret bu yani anlayamadık ? Türk mahkemelerine ve Türk anayasasına meydanmı okuyorsunuz hayırdır !

Başka bir meslektaşımızda konuya duyarsız kalmamış ve bu durumu detaylı haberleştirmiş: https://lamerhaber.com/2020/11/16/elithatz-kurucusu-polatbey-hacklendi/

Haberimiz aynı zamanda ilgili kurumlara suç duyurusudur

11 Comments

  1. BEKO

    Elithatz sploitin sitesi polatın değil polat salağın teki sploitle muhattabım var ikiside ayrı kişi ve bunu sanalın çoğu biliyor hack forumu legal/illegal bi şekilde paylaşım yapılabilen bir platform ve çoğu hack forumuda bu şekilde ilerler bunu bilmiyorsanız bilmeyenlerin salaklığıdır forumdaki cc paylaşılan konuyu polat sploitin hesabından paylaşmıştır polat her zaman dışlandı elit tarafındada halen dışlanıyor ne bok olduğu ortada
    ayrıca haber yapmak için yapmayın

    • Comment by post author

      “legal/illegal bi şekilde paylaşım yapılabilen bir platform” Bu cümle çok yanlış, sen sitene hack sitesi diyebilirsin ancak devlet bunu sosyal mecra olarak görüyor ve bu paylaşımları bizzat admin hesabından yapıyorsa zaten bu suçtur, yani üye paylaştıydı efenim görmedim bildirilmedi diyemez kimse, haber yapmak için haber yapmıyoruz amacımız türk gençlerinin kredi kartı hırsızlığından uzak durması.

      • BEKO

        Bu onların kararı kendileri çeker çekmez onları ilgilendirir
        Polatla sploiti karıştırmanız saçma polat admin felan değil elitte haberi düzenlerseniz sevinirim sploit gibi birisinin polatla yanyana olması bile saçma

      • oserpio

        bu cc kullananları neden adam öldürmüş gibi yargılıyorsunuz anlamıyorum herkes illegal ama neyazık ki hala adalet, kanun vs. vs. bahsediyorsunuz.

  2. Carding konusuna bu kadar laf edip Türk hack sitelerini – sizin deyiminizle sosyal mecralarını – hackleyenleri kahraman,gurur ilan edip tebrik etmen iki yüzlülükten başka bir şey değil.

    https://hacknews.org/2020/09/29/w4coders-hacklendi-lamb-peker-affetmedi/
    https://hacknews.org/2020/11/07/w4stress-me-hacklendi/
    https://hacknews.org/2020/11/15/stresser-me-hasan1337-yine-hacklendi/
    https://hacknews.org/2020/11/13/atakbey-10-kez-hacklendi/
    https://hacknews.org/2020/09/27/crackturkey-hacklendi-turkz-tokadi/ vs vs. daha bir sürü haber bulurum. Bir başka örnek olarak yakınlığınızla bilindiğiniz Cute’un Akşam’ın vs sitesine basması ve dahası verilebilir.

    Not olarak belirteyim yukarıdaki hiçbir olayı kınamıyorum sikin birbirinizi orası ayrı ama bu suçları tebrik edip başka bir suçu yermen ilk başta da belirttiğim gibi iki yüzlülük. Değil index en boktan sosyal medya kapatmaları,çalmaları; hiçbir şey yapmasan bile sisteme sızmak vs bile yasal olarak suçken sırf isim karalamak için yapılan bu haber saçmalıktan ibaret.

    Ayrıca yukarıda da belirtilmiş Polatbey kim Sploit kim amk bunları aynı kişi sanmak nasıl bir cehalet.

    • Comment by post author

      Sayın g4stly. Bunlar aynı şeymi? Olayı çarptığınızın farkındamısınız? Cute team akşam gazetesine zarar vermedi , güvenlik açığını bulup ilgili kurumu bilgilendirdi ve açığını kapatmasını sağladı. Lütfen objektif davranın sizce bu card konuları doğru birseymi?

      • Bence carding konusu ne etik ne de yasal, hiç de karışmam zaten. Ancak yine bence hacking işleri de ne etik ne de yasal ; forum profilimden de bakabilirsiniz bunlardan da – artık zevk vermediği için de olsa – elimi ayağımı çektim. Açık bildirmek iyi hoş fakat bu yasal değil, değil açık yakalamak açık taramak bile suç yasalarca. Ayrıca ” http://archive.is/5KJ00 ” bu index bence açık bildirmekten çok ego kasıp gövde gösterisi yapmaktır ; ki buna da lafım yok zaten hack dediğimiz şeyin ana sebepleri bu ikisi. Sadece Akşam değil Cute’nin diğer indexlerinde de aynı olay var,ego.

        Sonuçta burası bir hacking haber sitesi ve ana teması normal olarak hacking. Dolayısıyla ben cardingi savunmuyorum fakat hacking’in de carding kadar illegal olduğunu düşünürsek bu haber sizce de sadece Elit’i karalamak için yazılmış gibi durmuyor mu ?

  3. sgpokapfskfow aspfkpofkkgpq

    Şimdi daha iyi hissettiniz mi ? Atılan iftiraya kanan aptalları kendinize inandırmaya çalışırkenki acizliğinizi

  4. PolatBey=Sploit denen vasıfsız kahpe evladı ddos atarak hack yaptığını sanıyor. orospu evlatları götünüzü kıvırtamazsınız bu işten her şeyin kanıtı Screen S. var polat abi polat abi diye sunucuda dolaşan sizler ne olduda polat abenizi dışlar oldunuz sjsjjsjsjsjsjjsj götünüz sikilince kıvırın rahatken polat abi şurda kalsın sploitin polatbey olduğunun archivesi :
    https://archive.is/bAYck
    Bu oRoSpU eVlAdını iyi sikmişler eline sağlık diyip geçilcek yerde göt kıvırıyorlar admin archiveyi habere ekleyebilir misin yalnış algı dolaşmasın ortada.

  5. Sploite hacki benle icomsium öğrettik yanımızda öğrendi bir şeyler sanala başlarkene ibne 😀

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum