hack haber

Stresser.me – hasan1337 Yine Hacklendi

hasan1337 isyanlarda !

Geçtiğimiz günlerde yeteneksiz bir lamer olan Atakbey‘i hackleyerek tekrar gündeme gelme çabalarında olan hasan1337 hiç beklemediği bir saldırı alarak Stresser.me yani sahibi olduğu site yine spyhackerz OwNeri Nobody tarafından hacklendi..

Asla hacklenmem diyordu ama artık Doymuyor hep hackleniyor

Doyumsuz ve sınırsız lamer hasan1337 , bundan aylar önce Nobody tarafından hacklenmişti ancak yoğun inkar çabaları ve bahane çabaları olmuştu ve çok ağlamıştı.

Haberi hatırlayalım (1 click distance)

Konulu şiir

Kah karı kılığına girerim..
Kah ddos atıp kendime hacker derim..
Herkesede hacklenmem derim..
İşte benim Lamer Hasan1337

Hacklenme detaylarını inceliyelim.

Konu: https://spyhackerz.org/forum/threads/stresser-me-hasan1337-hacked-nobody-part-2.46703/#post-904937

https://stresser.me/

https://archive.is/f77wc

https://1nj3ctor.com/mirror/139579/

Anektod: Nobody son zamanlarda Lamerlere çok fazla darbeler vurdu kendisini başarılı grafiği sebebiyle tebrik ediyoruz.

14 Comments

  1. TÜRK HACKER SERKAN BAHTİYAR

    SALAKSIN VE OROSPU ÇOCUĞUSUN NOBODY ULAN SİTE HACKLEMEKTEN BAŞKA BİRŞEY BİLDİĞİN OLMADI MAL AMINAKOYAYIM BÖYLE SALAK TÜRKLER HACKER OLDUM DİYE GEÇİNİYOR.

    • Comment by post author

      sayın okuyucumuz, ilk defa web site hacklemenin bilgisizlik olduğunu söyleyen birisi..

    • 7 Babanın Tek Evladı Bahtiyar

      Bahtiyar ananın amına yumruk çakar tüm dengeni sarsarım, o ananın götünden dozer geçirip 2. avrasyayı ananın amında inşa ederim her yorumun altında zıplama seni affedebilirim ama o ananın sulu amcığını affetmem bahtiyar

  2. Berkay

    Bak bahtiyar ölünü gotunden siktirme herşeyini ortaya dokerim canımı sıkma

    • TÜRK HACKER SERKAN BAHTİYAR

      ULAN BEN SENİ SİKERİM BURADA AMINOĞLU ADAM OL KARŞIMDA SENİ VARYA ÖLDÜRÜRÜM HACKNEWS ADMİNİ YORUM HACKNEWS ADMİNİNİ ÇOK SEVİYORUM TÜM BİLGİLERİMİ DÖKSEN NE YAZAR YARAĞAMM

  3. TÜRK HACKER SERKAN BAHTİYAR

    SEN ANNEME KÜFÜR EDEREK KENDİ ÖLÜM FERMANINI İMZALAMIŞ OLDUN MERAK ETME KARDEŞİM BEN SÜREKLİ HACK HABERLERİNİ OKUYORUM BİR DAHA ANNEME KÜFÜR EDERSEN SENİN DİREK ÖLDÜRECEĞİM BU TEHDİT ETMEK DEĞİL DİREK SENİ ÖLDÜRECEĞİM OROSPU ÇOCUĞU ANNENİ SİKECEĞİM MERAK ETME ANNEME KÜFÜR EDEREK BAŞINA BELAYI BENDEN ALDIN KARDEŞİM TÜM TÜRK HACKERLARIN HACK SİTELERİNE İNDEX ATTIĞINI BİLİYORUM NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN AMK BENİ İLGİLENDİRMEZ.

  4. KÜRDİSTANLIYMIŞ (Mezarı Kabristan) adıda bahtiyar suçuysa yalamakmış öğrendiğim kadar. Az saksoya yat bahtiyar herkesin konusuna atlayıp SIFIR İCRAAT İLE İSMİNİ DUYURAMAZSIN ÇOLUK ÇOCUK GİBİ TÜRÜYORSUNUZ YAKINDA AYYILDIZ TİME KATILDIM DİYE ORDA BURDA YAZARSAN O SİKE SÜRÜLCEK AKLIN İNSANLARI GÜLDÜRÜR.

    • TÜRK HACKER SERKAN BAHTİYAR

      LAN BEN ROOTAYYILDIZ DEĞİLİM HA AZ SAKSOYA ANNEN ÇEKSİN KÖPEKLER HAVLAMAYA DEVAM EDİYOR AMK HİÇBİRİNİZ SİKİMDE DEĞİLSİNİZ SEN ANCAK LAF ATARSIN AMA BEN BUGÜN KENDİMİ GELİŞTİRMEYE BAŞLAYACAĞIM OĞLUM İŞİNİZ GÜCÜNÜZ BANA LAF ATMAK KÜFÜR ETMEK BEN HACK YAPARSAM HEPİNİZ BİTERSİNİZ KİMİNLE UĞRAŞTIĞINDAN FARKINDA OL EN BAŞTA AKILLI OL ADAM OL

  5. Ahsjjsjsjsjsjjsjs yaw bu çocuk max yaşı 13 14 – Bana laf atıyorsunuz diyor başkalarının haberlerinde oturup düşünüp nerden prim yaparım diye götünü büyütüyor. Mal orospu evladı DAHA YAZDIĞIN CÜMLEDE KENDİNE LAF ATIYORSUN SEN AMK MALI. Amına kodumun beyinsizi. Oksijen israfı Orospu evladı seni bak köyüne ananın amına roket takar yarrama fırlatırım.

  6. TÜRK HACKER SERKAN BAHTİYAR

    YA OĞLUM 1. ANNEME KÜFÜR ETME ULAN BEN 13 14 YAŞINDA DEĞİLİM SENİ VARYA POLİSLERE TESLİM EDECEĞİM ULAN HARBİ O GÜZEL ANNENLE AMCIĞININ DELİĞİNİ VE GÖTÜN DELİĞİNDEKİ DAHİ SİKECEĞİM OĞLUM SENİ SİKİME TAKMIYORUM SEN SADRAZAMIN SOL TAŞAĞI OLMUŞSUN 🙂 NEYSE SENİN BEN AMK 🙂 DÜNKÜ YAZIMI OKUMAMIŞ MAL LAN BU ÇOCUK GÖTÜNÜ SİKEYİM OÇ

  7. Ananın amına beton döker yarrağımla kırar ananın amına 2. Avrasyayı inşaa ederim bahtiyar weledi. Madem sike sürülcek küçük aklınla yazıyorsun ananın amına mektup gibi yolunuyorsun. Şimdi ben senin ananı siksem olan olmuştur olmuşla ölmüşe çağre yoktur. Senin gibi türeme mal Orospu Evladını tüm sanalın linçleyip anana kadar sikmesi kürt bir küçük yetim weled olman’dan kaynaklı. Polise vermezsen orospu evladısın oglumm ;D polis diyor amına koydugumun aptalı. Seni anan amından değil götünden sıçarak dünyaya getirmiş Sen tam çıkarken amına beş altı posta attığım’dan kaynaklı.
    Yazdıklarınla sadece insanları güldürürsün bu mal orospu evladı der geçerler neden herkes böyle diyor ben sana söyleyim çünkü mal orospu evladısın gerçekten anan kahpe sanalın hepsine vermişki herkes yazıyor.

  8. BAHTİYAR WELEDİ ANANIN AMINA ÇADIR GİBİ KURULAYIM. ANANIN AMINDA GÜL MENEKŞE AÇAR GİBİ AÇIP BACINA KURULAYIM. BACINDAN SONRA TEYZENİ ALTIMA ALAYIM DUL KALMIŞ KAHPE KARIM YAPACAM. YENGENİN ÖLMÜŞLERİNİ SİKEYİM ONU SAYMIYORUM BİLE. SENİN BEN ANANIN BAŞÖRTÜSÜNÜN TEREĞİNİ SİKERİM BENLE BAŞ EDEMEZSİN AMINA KOYDUGUMUN WELEDİ SENİ ANANIN AMINA MEKTUP YOLLAR GİBİ TESLİM EDERİM POSTACI OLUP. ANAN DİYORKİ SLOW SLOW BRN DİYORUMKİ BAHTİYAR ÖLDÜ SLOW SLOW OLMAZ OĞLUNUN ACISINI BÖYLE Mİ DİNDİRCEN O NE DİYOR BİLİYOR MUSUN BAK DİYOR BEN ONU SENDEN HAMİLEYDİM BİR ÇOCUK DAHA YAPARIZ SONRA ANAN FAST FAST DİYOR VE BİR ÇOCUĞUMUZ DAHA OLUYOR. ANLİYACAGIN MİNİK OROSPU EVLADI SEN ÖLÜSÜN ÖLÜLER KONUŞUR AMA KONUŞTUGU KADARDA KALIR. YOL AL ŞİMDİ BACININ ÖLÜSÜNÜDE SİKERİM YOKSA.

  9. Noname

    Yarrakta bile kafa var hasanda yok amk

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum