hack haber

Atakbey 10. kez Hacklendi

Geleneği bozmadı ve yine hacklendi

Atakbey takma adıyla bilinen hacker daha önce defalarca hacklendiği gibi geleneği bozmadı ve yıl sonuna özel yine hacklendi, hacklenmese Atakbey nikini kimse hatırlamıyor gerçekten ! bu adam hacklenerek kendisini hatırlatıyor. Hasan1337 tarafından yine saldırıya uğrayıp hacklenmiş.

Cute team defalarca cezalandırmıştı

Cute team tarafından tüm siteleri hacklenmişti hemde birkaç defa, hatta Cute artık bu kişiyi hacklemekten tiksindiğini açıklamıştı ve birdaha hacklememeye yemin etmişti, Cute yeminini tutuyor ancak Atakbey bukez hacklenecek başkalarını buluyor ilginç bir durum.

https://hacknews.biz/2020/01/27/atakbeyin-tuyeleri-yolundu-tum-siteleri-hacked-by-cute/

USLANMIYORLAR VE SÜREKLİ HACKLENİYORLAR

Böyle kişilerde işte sanal alemde kendisini Hacker olarak tanıtıyor ve hackerim diye geçiniyor. Gerçekten tarafsız olarak baktığımızda hiçbir başarısı yok bu ve bunun gibi kişilerin, bir insan 0 başarı ile nasıl yıllarca hacker olma yolunda inat ederki ? gerçekten aklı başında biri daha 1. seneden bırakırdı ! sonuçta başarısız oluyorsun ve bu kronik bir duruma geliyorsa başka alanlarda şansını deneyeceksin, yoksa hem kendine hem hack alemine zarar geliyor, baksanıza biz bir hackerin 10. kez hacklenme haberini yapıyoruz normal bir durum değil bu.

Biz artık hack haber yayınlamıyoruz ancak böyle ibretlik kişilerin haberini tek tükde olsa yapacağız.

Hacklenme detayları alıntı yaptığımız hack haber sitesinden okuyabilirsiniz.

AtakBey yeniden Hacklendi!

2 Comments

  1. Hani birde insanlari tehdit etmezsin.Anladim buyuk olabilirsin yasca veyahut benden bilgili olabilirsin ama bir yere kadar.Klavye arkasina gizlenenler derken kendinden bahsediyor sanirim.

  2. Athena

    WQf:qGÜĞQFŞFGĞQGŞFWQFG Ne çekti bu

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum