hack haber

Yahudi Din Enstitüsü Hacklendi – Mürrez ve Heroin İmzası (SPYHACKERZ)

Mürrez ve Heroin Aman Vermiyor

İnternet otramının tehlikeli çiftlerinden biri olan Mürrez ve Heroin son zamanlarda yaptıkları special saldırılarıyla durmak bilmiyorlar. Hack aleminin bu durgun zamanlarında bile tüm sanalın yükünü omuzlarına alarak ilerlemeye devam ediyorlar. Spyhackerz’ın üyelerinden de bu beklenirdi zaten.

Geçmiş olduğumuz gün itibariyle İbrani Birliği Kolejine bağlı olan Yahudi Din Enstitüsü’ne kritik bir saldırı gerçekleştirildi. Saldırı esnasında adeta bir kaos ortamı oluştu ve Mürrez ile Heroin adeta ellerinde otomatik taramalı tüfeklerle israil kilisesini tarayarak kevgire çevirdiler.

Spyhackerz.org adlı hacker platformuna mensup bu tehlikeli çift, zamanında birçok kritik saldırılara da imza attığı bilinmekte. Sizlere tavsiyemiz; bu ikiliye denk geldiğinizde arkanıza bakmadan topuklayın. Şayet bu gaddar ikilinin nerde ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz.

Saldırı Kayıtlarına Ulaşmak için;

Tıkla

Hacknews Tarafsız Habercilik Sundu

1 Comment

  1. Conversely

    https://hacknews.org/2020/04/25/conversely-hirsizlik-yaparken-yakalandi-ava-giderken-avlandi-salak/

    YORUMLAR KAPATILDIGI İCİN BURAYA YAZIYORUM
    İlk Öncelikle By_Umutla hiçbir dostluğumuz ve arkadaşlığımız yok. Cem sen de hacklink yapıyorsun ben de. Sitede 6 ay vardım ewo da 4 aydır varmış haberim yoktu. Shellerini sildim paneli değiştirdim. Sitenin admini paneli değiştirdiğimi görmüş ve paneli tekrar normal haline getirmiş. Bu sayede ewo tekrardan girmiş kimse shellimi de silemez shellimi tekrar yükledim herhangi bir sorun yok. Ewonun linklerini de silmemiştim shellini tekrar yükleyecektim adam gibi konuşsaydı başta. Neyse biz bunu aramızda hallettik. Dolandırıcılığa felan başlamadım evet carderdim evet o ssm diye takıldığın grupta iyi bir carderdim dağılana kadar. Şimdi de evet hacklink yapıyorum sen de yapıyorsun tolankla çalışıyorum. Kimse boş değil boş haberler yapıp hit çekmeye çalışma ++ bir datadan 500 cc çekme nedir sayın gerizekalı data zaten cc datasıdır live cc dediğimdir o aptal orospucocuğu gel de sana yazın açtığım edevletlerin datalarını göstereyim fakir orospuevladı

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum