hack haber

Kılıç Arslan: TOPUNUZ GELİN !

YENİ BİR İKTİDAR MI DOĞUYOR ?

Ayyıldız Tim Uluslarası Siber Savaş Komutanlığı 57. alay ekibi lideri başbuş komutanı Kılıç arslan tarafından bir açıklama paylaşıldı ! Açıklama da o kadar ciddiydi ki birçok hasmının yüreğine korku saldı ve patronun kim olduğunu sanal aleme bir kez daha öğretmiş oldu !

Ayyıldız Tim Uluslarası Siber Savaş Komutanlığı 57. alay ekibi lideri başbuş komutanı Kılıç arslan tarafından gelen açıklamayı okumadan aşağıdaki müziği açmanız durumunda konuşmadan x10 daha çok etkileneceksiniz.

Kılıç Arslan’ın Açıklaması !

Bizler günümüz dünyasında, kendi ortamımızda dünyaya kök söktürmüş bir topluluğuz. Bizler bu yola kanımızı koyduk, akan ya bizim kanımız olacak yada düşmanlarımızın kanı… Bundan ötesi veya gerisi yok! olamaz da.. Zaman gelecek zulüm ile abad olanların ahiri berbad-ı duman olacak. Sizlerden istihramımız, karşımıza çıkmayın.. Şayet gayrimuslimleri internet ortamında temizlerken bize engel olabilecek en küçük unsuru da ortadan kaldıracağız. Bu bizim savaşımızdır. Ya inandığımız zaferi kutlayacağız ya da atalarımız gibi şahadet şurubundan içeceğiz. İmandır o cevher ki İlahi ne büyüktür…İmansız olan paslı yürek sinede yüktür.. Kardeşlerim.. Yaptığımız görevin ne kadar kutsal olduğunu söylemek ve bu kanlı savaşta sizlerin de vatan sevdasıyla yanıp tutuşan ordumuza buyurmanızı isteriz.Bizler vatanı sevdik ölene kadar derdini sırtımızda yüklenmeye tek zerremiz ölünceye kadar yemin ettik.

Kul inne salâtî ve nusukî ve mahyâye ve memâtî lillâhi rabbil âlemîn

Hacknews Açıklaması; Bizler değerli kılıç arslan kadar güzel süslü püslü konuşamasak da kendilerinin bu açıklamalarından oldukça etkilendiğimizi belirtmek isteriz üstelik çok güzel bir çağrıda bulunmuşlar. Sizler bu çağrıya kulak verin ve https://forum.ayyildiz.org forumuna üye olarak bu şanlı orduya katılmak için ve vatanınızı en güzel şekilde savunmanız için bir fırsat yaklayın..

Hacknews – Tarafsız Habercilik Sundu

14 Comments

  1. Scorpiol

    Girip napıcam rütbe vermiyolar.

  2. BerkaySahNoyan

    BİR GECE ANSIZIN BRUTEMLE SİTELERİNİZİ KRALLIĞIMA KATARIM !

  3. Vampir Root

    VaTaN İçiN HeyK LeN MoRuQQQ

  4. sanne

    bruteye hayır

  5. LADUN ABDAL SALAK ŞAPŞİK

    ALLAH DER VEDE BRUTEMİZ DURMAK BİLMEZ ÖNÜMÜZE ÇIKANIN ANASINI BRUTE DORKUMA KATAR KERHANE SİTESİ DÜŞÜRÜRÜM ULAN HEYT BE ALLAH ALLAH HUCUM DIKŞIN DIKŞIN BEYLER BENİM DORK MÜHİMMATIM BİTTİ SİZ DEVAM EDİN AĞGHHH AĞĞĞ * ÖLÜR * ( ŞEHİT OLDU )

    2.06.2020 BRUTE KALE SAVAŞ ŞEHİTİ LEDUN ABDAL SALAK ŞAPŞİK ANISINA

  6. KILIÇARSLANINBABASI

    Oğlum Vatanı Korumak sana mı düştü siktir git yat uyu amq aptalı

    Ben babasıyım Burdan Kerem Sah Noyana lafım var KeremSah Noyan Götüne Koyam

  7. Talha Pipisi Küçük

    HAHAH BEN HEPSİNE İMDEKS BASICAM BEN HEPİNİZDEN ÜSTÜNÜM , TÜM SANALI BEN EĞİTTİM AMK HEPİNİZİN ALLAHIYIM BANA TAPMAYANI SİKERİM

  8. H1L3FoRS3

    La Değil AYT Olarak Siz veya Sen, Kralınızda Gelse Genede Bizlere Kesik Atamaz,Anca Uyarı,Birzaman Önce AYT ye Saldırdık,Site Çöktü Ulaşım Sağlanamadı,Daha Sonra Google Play Storede Uygulama Başlattınız 30 tl parayla,Forumdaki bilgileri silip ordan eğitim vericez dediniz bunu herkez biliyor,hala uygulama playstorede ama çalışmıyor içinde bişey yok yorumlarda görebilirsiniz şuan ise sitenize cloudflare koruması aldınız,Tüm bilgiler İfşalanmıştı ne çabuk unuttunuz öyle yazması değil,Şimdi onla bunla uğraşmayın gidip süt için sonra gelip burdan uyarı yapın laleler….Ha unutmadan insanların gözünü boyamayın siz instağramda sadece instağram hesapları çalmayla uğraşıyorsunuz onları paylaşıyorsunuz,Neferler Timin Hecklediği yunanistanı kendi sayfanızda paylaşıyorsunuz türk hackerler yapmıştır diye ama nedense sitede size ait bişey yok,ilk paylaşım onların hesabında onlara ait ama daha sonra bakıyorum ki sizin instağram sayfanızda siz yapmışsınız gibi bi durum paylaşmıssınız ha bunu bilin sadece sosyal mühendislik ve Özel wordlistlerle burute force ve ufak ddos saldırılarıyla index basıp shell çekip sonra siteye Upload edip siteye şarkı vesayre yükleyip paylaşmak olay bu ve şunuda bilin hekledikleriniz hepsini siz yapmadınız bunada herkez biliyor başkalarının heklerini çalmayın daha önceden ifşa bilgileriniz var akıllı olun TEK GÜÇ ALLAHTIR …bu ara intikam almak isterseniz bizi bulmanız lazım 97 den buyana hala kimse bulamadı haberiniz olsun çoluk çocuk işi değil bu…iyi günler…

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum