hack haber

TurkHacks.com Yükselen Değer.

TurkHacks.com bildiğiniz üzere hack aleminde belirli çizgisi olan ender sitelerden birisi, son zamanlarda özellikle Google sıralamada üst sıralara tırmanmaya başladılar ve siteleri yükselişe geçti bunda tabiki en büyük pay sitenin aklı başında yöneticileri olsa gerek, sonuçta iş bilmeyen bir yönetici sitesini rezil eder, ama iş bilen yönetici ise vezir eder.

Geçmişteki yanlış anlaşılma sona erdi:

Daha önce Spyhackerz.org ile Turkhacks.com arasında ciddi gerilimler olduğu doğru ancak bu gerilimlerin sebeplerini adeta bilir kişi raporu düzenlermişcesine kurtlar konseyinde tek tek inceledik ve Turkhacks düşmanlarının bu masum adamlara çelme takmaya çalışmaktan başka bir işleri olmadığını tespit ettik !

Kim bu turkhacks.com düşmanları ?

Tahminen deaşlı Scorpiol bunun en büyük sebebiydi ve hacknewse asılsız ihbarlar yaparak turkhacksi zedelemeye çalışıyordu ancak Scorpiolun oyunları bozuldu ! kendisi bardak koleksiyonuna devam edebilir, alçaksın Scorpiol ! hiçmi utanmadın deli mavi.

spyhackerz.org ekibi olarak yanlış anlaşılmadan dolayı üzerlerine gitmiş olabiliriz sonuçta Scorpiol hain ve azılı şekilde turkhacksı bize karalıyordu ! k.bakmasınlar bu yüzden, Scorpiola lanet olsun. Bu arada turkhacksinde bizlere karşı cevap olarak içerikler girmiş olmasınıda bu yaşananlara bağlıyoruz.

Entrümpelung firma Hack forum