Hackhaber

TurkDevelop Domain değişimi.

Alfonse yine domain değiştirdi, bu sitesi açıldığından beri 4-5. domaini diyebiliriz umarım bukez bu domainde kalıcı olmayı başarır xenforo uzmanı.

Alfonse açıklaması:

TurkDevelop adlı yazılım forum sitemizin adresini ve ismini değiştirdik. Yeni sitemize https://turkdevz.com adresinden ulaşabilirsiniz.

4 Comments

    • Âlfonse

      Merhaba kardeşim.Bilgilendirmen için teşekkür ederim.Valla elimden gelen en yüksek ddos koruması yaptım ama dahasına gücüm yetmiyor şuanda.Ileriki zamanlarda bu sorunu çözeceğimi düşünüyorum.

    • Comment by post author

      Ersel Joule bu şekilde ddos atıp bunun geçerli bir hack yöntemi olarak sunman doğru değil, ddos dediğini 12 yaşındaki çocuklarında yaptığını bilmelisin, saygınlık kazanmak istiyorsan bu yöntemden vazgeç yoksa Scorpiol gibi olursun.

      • Öncelikle şunu bildirmeliyimki Amacım sitenin erişimini sonsuza kadar kesmek değil.Alfonseyi instagramdan discorddan telegramdan vb. Tanımadığımdan direkt buraya attım.Ve gördüde sağolsun.Ben gerekli uyarıları yaptım makinem düşük özellikli olup scriptim başlangıç seviyesindedir.Siteyi herkes rahatlıkla düşürebilir.Yoksa bende biliyorum Shell girmeyi açık bulmayı.Bunlar bebek oyuncağı.Alfonse Bana Discorddan veya İnstagramdan ulaşırsan sevinirim [email protected]
        Ersel Joule#6796

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum