hack haber

Spyhackerz Adına Alınan Sahte Mirror Kayıtları Hakkında

Bu bir haber degildir. Bu yazı bir bildirge niteligi tasimaktadir. Bu yaziyi bir haber editörü degil, Spyhackerz platformunun yöneticisi olarak yaptığımı da bildirmek isterim.

Bilindiği üzere spyhackerz platformu olarak Türk Sitelerine saldirmak, Türk datalar paylasmak ve bu tür faaliyetleri yasaklamistik. Ki bu gibi aktiviteler halen yasaktır. Spyhackerz platformu gectigimiz yıllarda bircok degisime uğradi. Hatta halen ugramaya devam etmektedir. Yeni misyonumuzla Türk Halkına en kaliteli sekilde hizmet verebilmeyi, bir bilgi paylasim agi olusturarak gençlerimize tukenmeyen bir kaynak sunup, ilham gunesi olabilmeyi hedef aldigimizi bildirmek isteriz.

Fakat gectigimiz saatlerde forumumuzun yöneticilerinden biri şahsımla iletisime gecerek birkac mirror kaydi gönderdi. Kayıt içerisinde onlarca Türk sitesinin zonesi bulunuyordu. ve bu kayitlar Spyhackerz.ORG platformu adina alinmis kayitlardi.. indexe baktigimizda ise bu işi yapan arkadaşın ne kadar gerizekali bir sahis oldugunu anlamak zor olmadi.. Kurumumuzun adini karalamaya calisma girisiminde bulunan bu üstün zekali arkadas az caba gösterip bir index hazirlamayip zahmete bile girmemis. Veya spyhackerzin nasil bir index kullandigindan haberdar olmadigi icin index kullanmamis. Fakat bizim mallik olarak nitlendirdigimiz olay ise indexde sadece spyhackerz.org domainin yazili oldugu ve birbirinden alakasiz insanlarin nicklerinin indexde olduguydu.  Arti olarak hack saldirisini yapan arkadasin nicki de bulunmuyor. Onu da akıl edememiş. Bizlerin TR saldirilarina olan hassasligimizi bilen bir sahis platformumuzun adını lekelemeye calistigi aşikar ortadadir.

Asagidaki zone kayitlarina goz atabilirsiniz.

https://1nj3ctor.com/attacker/880/

Hani zaten şu indexin de sahte oldugunu anlamayacak insan bariz salaktir. 

Peki biz bu açıklamayı neden yapıyoruz  ? Fake mirror oldugu zaten herkes tarafından görünebilir bir gercek fakat bazi andavallar var ki iste SHT platformunun ismini lekelemek icin firsat kolluyor. Bunun gibi agzi kokmus sanal kaşarlarına laf vermemek icin bu aciklamayi yapma geregi duyduk. Şayet eger TR hacklesek, hackledik deriz amk. yani kimseden bir korkumuz da yok demirden korksak trene binmezdik fakat biz bu saldirilarin yaşadığımız ulkeye ihanet oldugunun bilincide olan insanlariz.

Bu duyuruyu yapiyoruz cunku sadece bu değil bunun gibi daha yuzlerce karalama girisimlerinde bulunan coluk cocuk olacaktir. Unutmayin markalasmis bir kurumu yapmadigi sucu islemis gibi göstermek hukuk kuralları gereğince ceza almanızı olanak saglayabilecek türden bir durumdur. Hele ki o index yiyen firmalardan birisi bizlere gelip sikayetci olacaklarini bildirirlerse bizim basimiz degil bunu yapan daha 12-14 yas araligindaki cocugun basi yanar. Ve biz bu davanin sonuçlanmasi icin elimizden gelen herseyi yapariz. Öyle vpn acayim onun bunun adina tr basayim kimse bilmez duymaz yok. Adamin gotunden kan alirlar. Kimler kimler girdi iceri 5 liralik vpn mi kurtaricak bu arkadaslari ?

Bakın bizzat spyhackerz platformunun en yetkili yöneticisi olarak basına yani sizlere sesleniyorum;

Misyonlarimiz geregince TR saldirilarinda bulunmamiz yasaktir. Bulunanın da iki kolumuz ensesindedir. Şu sözleri söyleyip böyle haince saldirilar yapsak  vatan hainlerinden ne farkımız kalir ? Spyhackerz platformu vatansever bir forumdur. Bunyemizde bulunup TR saldirisi gerceklestiren üyelerin bizzat tarafimizca IP adresi ve her türlü reel bilgileri sibere aktarilmaktadir. Bizim gözümüzde TR site hackleyen net vatan hainidir, baska aciklamasi yoktur ve daha da ilerisi olamaz. Yazimizi burada sonlandiriyoruz umarım siz siz olursunuz da yaşadığınız ulkenin sucsuz gunahsiz vatandaslarina saldirmazsiniz.

Spyhackerz Yönetim Ekibi

Entrümpelung firma Hack forum