hack haber

Scorpiol O Ses Türkiye Yolunda !

SAYGI MESELESI

Rütbe almak sadece sorumluluktur. Saygınlık kazanmak ise her zaman bulunmaz bir mükafattir sözünün sahibi olan yeralti dunyasinin degisik isimlerinden biri olan scorpiol daha fazla sayginlik kazanmak icin o ses Türkiye’ye katilarak adini tüm ulkeye duyurmak istedigini acikladi.

Elemeleri geçti

Biliyorsunuz ki o ses veya kim milyoner olmak ister gibi yarismalarda bi ön eleme falan oluyor ve tv yayinina sadece elemeyi gecenleri cikarip yaristiriyorlar. Scorpiolun ön elemeleri geçtigi gelen bilgiler arasinda yer aliyor. Hatta ön elemede “Urfanin etrafi dumanlı dağlar aman aman ” sarkisini seslendirdigi söyleniyor. Ilk önce web dunyasinda sayginlik point biriktirip ardindan sosyal medyada sayginlik sömrüp hemen sonrasinda askeriyede sayginlik pesine düşen scorpiol şimdi ise tv programlarin üzerinden sayginlik sömürmenin derdinde.

Uçma scorpiol bu dağlarda seni avlarlar

Şu zamana kadar scorpiol insanlarin gozunde kendini mavi tüylü bir kuş zanneden sakatın tekiydi fakat bu yıl bu degisicek. Gercek bir sanatci haline gelicek ve bol bol sayginlik kazanicak. Bundan dolayı kendisine an itibariyle saygimiz sonsuz.

Scorpiolun Acıklamalarina göre

Scorpiol kodadli hacker’ın dediklerine göre insanlar o seste scorpun soyledigi parcaya tum seyirciler “BIDAHA BIDAHA” diye bagiricakmis ve 4 juride dönücekmiş falan filan. Bize kalirsa bu koca rezillikten sonra acun bile arkasina dönecek kimbilir belki seyircilerden domates falan yer. Valla bilmiyoruz yani scorpiol o sahneye ciktigin zaman tüm.hack alemini temsilen cikacaksin olur da yüzümüzü kara cikarirsan o mavi tüylerini yolup da götüne sokarız yani scorpiol kusura bakmicaksin.

Hacknews Tarafsız Habercilik Scropiola Başarılar Diler

7 Comments

  1. güzel kardeşim canım benim rütbeli asker olduguna inanmıyonuz demi telegramdan yazın adama görüntülü arasın sizi bakın ciddiyim adamla ugrasmayın asker diyorum

    • Scorpiol Sefanın Askerlik Arkadaşı

      Selamlar burada devrem scorpiolun asker olduğuna inanmayanlar varmış kendisi üst rütbeli bi askerdir binbaşıdır 4 ay sonra yarbaylığa terfi edicek jandarma kurumuna ömrünü vermiş böyle değerli bi insana haberler yapmayın.

      Size scorpiol devremle olan bi anımı anlatmak isterim bigün nizamiyeden içerik girdik çarşı iznin ardından tümgeneral gelince scorpiol selamı ters eliyle verdi yanlışlıkla. tümgeneral ona bağırıp çağırdı sonra scorpiol rütbe almak sorumluluktur saygı kazanmak mükafattır dedi. tümgeneral sinirden domates gibi olmuştu ve scorpiolun ağzının ortasına tokadı indirdi. scorpiol saygııı saygıııı diye böğüre böğüre ağlamaya başladı. o günden sonra saygı onun için herşeydi. tümgeneralden daha üst rütbe alıp saygınlık kazanmak istedi hep ama bu kısa sürede mümkün olmadığı için sanal aleme girdi forum forum gezip rütbe aldı. onlarca forumda rütbesi vardı artık ve saygınlık kazandığını zannediyodu. sırf rütbe uğruna hack alemine girmişti ve tümgenetalden üst rütbe alabileceği tek yer ayyıldız timdi. oradan istediğini alamayınca işide sardı orada yükselmek istedi fakat burası hala gizemini korumaktadır. bilmeyenler için turkhacks barzoları nın arasında rütbe dilendiği için götüne kazığı sokup sonra işid sempatizanı olduğunu ifşaladılar yılbaşında açtığı reina saldırganını savunan konu bunun kanıtıydı ama herşeye rağmen o benim biricik devrem şuan alt ranzamda yatıyor ve ayakları leş gibi kokup bunumun içini adeta zımparalasada ben onu seviyotum. böyle haberler yapmayın.

  2. Koswog

    Scorpiol özel harekatçıdır akıllı olun

  3. By_Ayhan

    NEDİR BU ASKERLİK MUHABBETİ DAHA GEÇEN SENE SİBER ŞUBEDE POLİSİM DİYE GEZİYORDUN İŞİN GÜCÜN ÜC KAĞAT OLMUŞ ŞİZOFREN SENİ.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum