hack haber

Kab[u]ss Çuvalladı ! Lamerlikte Son Nokta !

Sen ne rezil bir herfisin kab[u]ss !

Yazıya nasıl en rencide edici halde başlayabiliriz diye düşünüyoruz fakat kab[u]ss için nasıl başlasak az kalır. Böylesine cahil böylesine aciz böylesine lamer bir insana nasıl hakaret edelim diye şaşırdık. Şuan tüm okurlarımızın aklında tek bir soru var.. “Bu eleman ne bok yedi de hacknews bunu kazığa oturtuyor ?

Yaklaşık 5 yıl öncesine kadar kimse tarafından saygı gösterilmeyen ve her ortamdan dışlanıp itilip kakılan biri olmasıyla bu durum imt kurucusu mectruy’in dikkatini çeker ve kendisini forumuna alır; ev verir, su verir, yemek verir.. ilgi budalası herkes tarafından saygı görmek isteyen Kab[u]ss imt’de yalakalık dolu koca bir sikişin içerisine girdiğinden habersizdi. Her üyenin altına yatıp, her önüne gelenden birşeyler dilenip bir noktaya gelmeye çalışan lamerin tekiydi kendisi ki hiçbirşey değişmemiş halen lamerliğin zirvesini yaşayan bir arkadaştır, geçtiğimiz günlerde haber ajansımıza bir haber gönderdi.

Evet işte rezilliğin başladığı nokta tam olarak burası.

Geçtiğimiz günlerde bize gönderdiği haber içerisinde hacklediğini idda ettiği iki adet site vardı fakat zoneler yıllar öncesine ait.. Yani yıllarca hiçbirşey yapmayıp, eskiden yaptığı hack saldırısı bile denilmeyecek türden yapmış olduğu WEBDAV açığıyla alınmış zoneleri bizlere gönderiyor. (Himei7’nin davs programını it gibi aradığın günleri hatırlıyoruzda, heryerde crackli davs programı arıyordun puahah avanak lamer yaa) Gönderiyor ki; hakkında “helal kab[u]ss” yazıp yazı paylaşalım. Bir insan yıllarca sanal ortamda bulunup hiç mi birşey öğrenmez ? Kendisi reel yaşantısına daha fazla zaman ayırdığı için başarısız biri olduğunu söyleyeceğim de MESLEĞİ KEPÇE OPERATÖRLÜĞÜ OLAN BİR İNSANIN NASIL BİR REEL YAŞANTISI OLABİLİR Kİ ! Kendisinin şemalini de gördük ve burada ne kadar paylaşmak istesek de maalesef tarafısz haberciliğimizin gizlilik politikası ve özel hayatın gizliliği ihlalini çiğnememek maksadıyla bunu size göstermeyeceğiz. Fakat inanın size iyilik yapmış olduk. O iğrenç sarkmış suratı ve koca göbeğiyle her tarafı yağ bağlamış hergün kuru fasulye yiyip halk arasında osuruğunu utanmadan salabilecek bir tip. Şahsen ben bile gördükten sonra gözümü sabunla yıkamak zorunda kaldım.

Bizlere gönderdiği WEBDAV açığıyla sözde hacklenmiş sitelerin mirror kayıtları. Ulan eşşeği bilgisayara oturtsan 15 yılda hacker olurdu ama senden oda olmadı ! en azından sonunda senden bir bok olmayacağını geçte olsa anlamış olmanda bir gelişmedir.

Sanırım domainlerin içerdiği avast ve joomla kelimesine güvenmiş ki, 4 yıl önce zaten birçok kişinin index atıp orospu ettiği sitelerin kayıtlarını bizlere gönderiyor.
Bari seninde gönlün olsun Eh Helal sana kab[u]ss nasıl başardın böylesine büyük bir saldırıyı..
HackNews
not: webdav açığıa nedir ? arakdaşlar bu windows 2003 ve altı olan sunucularda olan bugdur ! bildiğin programa  1000 tane site listesini korsun başlat tuşuna basarsın sonra beklersin kaç tanesine artık index yüklerse  ! ve artık sende bir hackersin =) ha bu arada o eski windows sunucularını bulmak için kömür madenindeki işçilerden beter bir araştırma yapmak zorundasın çünkü 20 yıl öncenin teknolojisidir bu yüzden bir beyinsiz bile bu yöntem ile sitelere index atıp zone alabilir yani beyine ihtiyacınız yoktur bu iş için. Sunucuda ne çıkarsa rast gele artık..

6 Comments

  1. Mr.Constantine

    aaaa ben tanıyom bu Kab[u]ss adlı pezevengi amk 😀 o hala yaşıyormu amk 😀 tam bi gavattı sürekli tim değişiyordu orospu karı gibi ordan oraya davs programınıda yanındaki çantada taşıyordu zonelerine bakıyodum hep windows 2003 -2002 – 2000 falandı amk 😀 4 sene önceki rast gele sunucudan çıkan siteleri icraat diye yayınlamaya utanmıyor demek hhhahhahhahahahah ulan kabus hiç değişmemişsin. Ulan dünyanın en gerizekalısı senden daha zekidir b*sri 😉

  2. Agent_Smith

    Hacknews kaliteyi iycene düşürmüş amk bruteci adamların haberimi yapılır oldu artık ? bu adam zaten lamer herkes biliyor habere gerek yok bence.

  3. yaww sanmiyorum vallahi bu hakkaten kab[u]ss olsun cunki onu iyi bir hacker gibi taniriz.
    belkide kimlerse onun sirtundan vurmak istiyor.
    mesela bak bende tht ye girib @Mectruy im ben diye ayni nickle biseyler yapip cem abinin adina laflar getire bilirim ama bu insanliktan olan biseyler.

    neyse ALLAH yardimcisi olsun hakkaten oysa ? milletin ona verdigi dersler harami olsun …

  4. zamanıda turkishdarbeteam ana kadroya girmek için nerdeyse anasını bile pazarlıyacaktı kahpe nin evladı

  5. Doğduğundan bu yana 13 yaşında olan Lamb, bu haberi olduktan sonra bir yaşına daha girdi ve 14 oldu. Teşekkürler kabus. ??

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum