Genel, hack haber

Mürrez ve Heroin Bu Sefer Erotik Siteleri Hedef Aldı !

Tanrı Bizi Mürrez ve Heroin’in Gazabından Korusun

Büyük tehlike arz eden hackerlar listesinin en üst sıralarında bulunan ve spyhackerz’ı yaptığı saldırılarıyla temsil eden Mürrez ve Heroin kodadlı hackerlar bu sefer müstehcen siteleri hedef aldı. ve bunu yaparken de oldukça keyif aldıklarını düşünüyoruz. Anlarsınız ya, zevkin doruklarına falan çıkmışlardır belkide..

La Casa De Erotica isimli bu operasyonda 3 farklı ana temaya sahip müstehcen siteyi hackleyen Mürrez ve Heroin, sikiş nasıl oluyormuş site yetkililerine öğretmiş oldu.  Geçtiğimiz günlerde saldırı hazırlıklarına başlayan mürrez ve heroin operasyonuna başlar başlamaz bir erotizm bir porno ve bir de lezbiyen sitesinin kontrolünü ele geçirdi..

Uzun uğraşlar sonucu sunucuya giren ikili sitelerin adeta canını okudu ve kara hançer gibi bir index sapladı. Olaya tanıklık eden diğer hackerlar ise mürrez ve heroin’e övgüler dağıttı.. Hatta ramazan ayında bunu yaptığı için x2 sevap kazanacaklarını öne süren bile oldu.

By_uMuT’un da gündelik olarak masturbasyon yapmak için uğradığı siteler azılı ikilinin gazabına uğraması yeraltı dünyasında büyük tartışmalara sebep oldu. Fakat bu durum mürrez ve heroin’in sikinde bile değildi.

Hacklenen Sitelerin Mirror Kayıtları 

https://archive.li/Q7yuF

https://archive.li/dVCWi

https://archive.li/pQRS7

https://zone-h.org/mirror/id/33399936

https://mirror-h.org/zone/2618801/

https://mirror-h.org/zone/2615390/

Hacknews Tarafsız Habercilik Olarak Kendilerini Tebrik Ederiz

Entrümpelung firma Hack forum