hack haber

Spyhackerz Bir kez Daha Aktiflik Rekoru Kırdı !

Piyasanın Nirvanası !

Yaklaşık 5 ay önce yine bir aktiflik rekor paylaşımı yapmıştık. spyhackerz platformunun 25.000 üyeye ulaşması ve anlık aktif olan 68 online üye ile hack dünyasında bir rekora imza atıp birçok hack grubunu arkada bırakmış olmasını yazıya dökmüştük.. Dilerseniz önceki haberimizi okumak için buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Aradan koca bir 5 ay geçti ve spyhackerz adlı hack platformunda inanılmaz derecede bir gelişim yaşandı.. Yeni tema, yeni sunucu, yeni güvenlik duvarları, yeni rank çeşitleri ve yeni yönetim biçimi ile adeta globalleşti ve büyüme hızını neredeyse x10‘a katladı. Böylelikle 37.000 Üyeye ulaştı ve geçtiğimiz günlerde 160 anlık online sayısı ile hack dünyasında bir ilke imza attı..

Düşünebiliyor musunuz; Ayyıldız Tim ekibinin üyelik oranı spyhackerzdan 5,6 kat daha yüksek olmasına rağmen anlık aktiflik olarak spyhackerz ayyıldız timi geri de bıraktı ve gözünü 1 milyon üyesi olan TurkHackTeam’e dikti.. ki yaklaşık 1-2 yıl sonra eğer tht’de bir değişim gelişim olmazsa spyhackerz tarafından kolayca geride bırakılacağına inanabiliyoruz.

2006 Yılından beridir yayında olan bu sitenin aktiflik patlaması 2018-2020 yılları arasında olduğunu belirtelim… Ayrıca spyhackerz’ın “Hack forum” cümlesinde google arama listesinde en üst sırada olduğunu da söylemezsek olmaz. Bu tarz işlerde başarılı olmak için seo açısından da bilgi sahibi olmak büyük oranda etki ettiğini söylemek gerek, şayet değerli SHT Kurucusu Mectruy bu piyasada bunu becerebilen nadir insanlardan biri.

Hacknews Ekibi olarak tekrardan Spyhackerz.org platformunu tebrik eder, yazımızı okuyan herkese teşekkür ederiz.

2 Comments

  1. tüm forum üyelerimizi ve tüm spyhackerz yönetici ekibini tebrik ediyoruz

  2. Bu skyhackerz ekibinin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum