hack haber

Gaziosmanpaşa’nın İflah Olmayan Jigolosu Asakir !

Son Ihtiyar Bükücü

2015 Yilindan beri güncel olarak yeralti dunyasinda yer edinip bir kısım topluluk tarafından sevilirken diğer kısım tarafından nefret edilen, geçimini genellikle TR Hosting firmalarindan fidye alip, tokatcılık yaparak sürdüren, Asakir kodadli hacker’in jigololuk yolunda olduğu ajansimiza anonim bir üye tarafından bildirilmistir. Gerçi biz kim oldugunu bilsek de hacknews gizlilik politikamiz gereğince bunu acıklamayacagiz.

Gönderilen bilgilere göre sosyal medya ortaminin lamerlerinden biri olan babasinin kendisini yillar oncesinde terkettiği piç serverquery’nin(emrah’ın) annesi yalnız bir hayat gecirmekten artık usanmış ve bunalmıştı. Yillarin patlamasini yasamak isteyen Amife hanım birgun internette dolasirken jigolo reklamlarina denk gelmişti..

Evde kendinizi parmaklamaktan biktiniz mı  ?

Kocaniz sizi yillar öncesinden terk ettti ve çocugunuz piç kaldigi icin arkadaslari kendisiyle EMRAH KOŞ ANANI SIKIYORLAR  tarzi şakalar yaptiklarindan dolayi sizi mi sorumlu tutuyor  ?

Kocanizla yaşadiginiz kırbaç dolu saatler akliniza geliyor ve aglamaya mi başlıyorsunuz  ?

Hic üzülmeyin… Jigolo Asakir yaninizda  ! Özellikle yaşli kadinları boşaltmaktan keyif alan ve her delige sahip olan kadını arzuladigi icin tipiniz ne kadar umutsuz vaka olursa olsun asakir düşük bir ücretle evinizde. 

Jigolo asakiri çağır” butonunu kullanan emrahın annesi amife hanim, verdiği karardan oldukca emindi. Jigolo Asakir, amife hanımı delik desik ederken kapinin calinmasiyla büyük bir korku sessizligi oluştu. Evet bu oydu.. amife hanımın piç oğlu emrah.. 

Kapının ciplak bir yabancı tarafından açılması sonucu emrahın agzindan cikan titrek “anneeğ” sözü amife hanimi gözyaşlarına boğdu.. birbirine sarılarak ağlayan amife ve emrahi gören asakir o kadar duygulandi ki emrahi da domaltip ücretsiz bir sekilde….

Mutlu Son

Okuduğunuz için teşekkürlerimizi sunuyorum.

-Hacknews-

1 Comment

  1. alın yeri amın teri derken ufak ufak yolumuzu bulmaya çalışıyoruz ne yapalım

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum