hack haber

Kim Bu Nobody Kodadlı Hacker ?

İşte bir başarı öyküsü

Öncelikle yazimizi okumaya baslamadan önce daha keyifli  bir yazı okumanizi istedigimizden dolayı asagidaki müziği açmayı unutmayin.

 

25 Nisan 1998 yılında dünyaya gözlerini açan nobody, dogduktan hemen sonra ağzından çıkan ilk sözü “ALLAH” olmuştu. 2005 Yılında yani yaklaşık 7 yaşında sanal aleme giren Nobody’nin hack hayatının serüveninde başına neler neler geleceğinden habersizdi..

Karanlığın ufkuna doğru koşacağına ve asla pes etmeyeceğine, kendine tüm kalbiyle inanmıştı. Fakat maalesef ki sanaldaki ilk iki yılını bir lamer olarak geçirmişti… hatta öyle ki lamer bile denmeyecek derecedeydi.. ddos/botnet bile gözümüzde lamerliğin zirvesiyken Nobody sunucya ddos scripti kurup calistiramiyordu bile. Lamer seviyesinin bi altı sinifina ne isim veriliyordu  ? Adeta bir ebu cehildi…

2008-2009 yılları arasında nobody için eğlenceli geçen vakitlerdi ve artık birşeyler yapmaya başlamıştı. İlk olarak bir hack platformu kurmak maksadiyla twitterda kendine çevre edinip, daha sonra ismini twitter’in yeraltı isimlerine duyurmustu hemen ardindan “Girişimci bir hayat yaşamıyorsam, neden yaşıyorum” diyerek bir hack forumu acmıstı. Pekerler Team’in başına geçip bir çok emlak sitesine tek gecede saldiri gerceklestirmislerdi. TR Sunuculara girdikleri için platform açıldığı gibi BTK’nın gerekcesiyle kapatilmisti. Nobody haric grubunun tum elemanları yakalanmış ve her biri ikişer yıl hapis cezası almıştı. Ceza almamak icin derbeder bir hayat yaşayan nobody yakalanmamak icin belli bir sure yakın arkadasinda konakladi. Yagmurlu bir cuma aksamı, mutfakta makarna suyu ısıtan nobody’e özel harekat tarafindan baskın yapilarak evinden alınmıştı.

Müziği Lütfen 30 Saniyeligine Durdurun..

İşte o acı sahneler

 

Illegal bir ceteye liderlik yaptığından dolayı 5 yil hapis cezasina çarptirilan Nobody, 2 yillik hapisini yattiktan sonra ailesi tarafından kefaletle çıkarılmıştı.

2011-2012 Yillarini hapisin şoku ile gecirdigi için hackten olabildigince uzak duran Nobody, 2013 yilinda gelir saglayabilmek maksadiyla tekrar işe koyuldu ve website hacklemektense hacklink kasmayı uygun gördü. Tabi 2013 yillarinda hacklink piyasasi bomboş oldugu icin aylik 10k’dan fazla gelir elde eden nobody 2015 yilina kadar bu işi yapti…

Devler Gelir Devler gider. Tek dev kalır NOBODY PEKER !

2015 ve 2016 yillari arasi sosyal medya ortamina katıldı. Layne ekibiyle ortak calışmalarda bulunan ‘Nob Layne‘ ilk defa capkin yuzunu ortaya çıkardı ve ayni anda birden fazla kızla birlikte oldu. Nejla,Yasemin,Gülsüm derken gözünün önünü göremedi. Layne ekibinin TR hesaplarina olan saldirilari sonucu çetenin bircok elemanı içeri girmesi sebebiyle layne ekibi tamamen öldü ve Nobody yine yalniz başına kaldı.

2016’da spyhackerza katılan nobody, hem önceki hack tecrübeleri hemde spyın kendisine tanidigi bilgiler neticesinde adeta bir canavara dönüşmüştü. Hem azmi hem bilgisi hemde öfkesi sebebiyle kısa zaman içerisinde platformun yöneticisi haline gelen Nobodyi artik sadece Tanrı durdurabilirdi.

2017’de yapmış olduğu “Adalet” adlı saldirisinda yüzlerce farklı lokasyonlu avrupa ülkelerinin bankalarına ait sunuculara girip aldigi verileri harici hardiske yedeklemesiyle milyonlarca dolarlık vurgun yapti. Fakat tabikide kendisi için değil, tüm kazandığı parayi afrikadaki aç ve kimsesiz cocuklar vakfina bagislamisti. Sen ne güzel bir insansin nobody  ?

Sadece sanal degil tüm dünya tarafindan robinhood gözüyle bakilan nobody 2018 yilinda amerika devlet sitelerini hedef olarak tek gecede 60 ABD devlet sitesi ve 20’ye yakın da egitim sitesi hackleyerek ABD’nin kriz masası oluşturmasına neden olmuştur.

2019 ve 2020 Yıllarinda bircok tureme hackerın gozunde ilah haline gelmiş olan nobody ‘Lamerus De Operasyone‘ adını verdigi saldirida; kendini olduğundan daha fazlası gören egoist cahilleri birer birer sanal alemden temizlemeye başlamıştır. Kİ halen de bu saldirilarına devam etmektedir. En küçük örnegini geçen haberlerde gördük.

Saldirilari üstün körü anlattik kendisinin 15 yillik hack hayatinda binlerce farkli saldiri bulundugundan dolayı ne kadar yapsak etsek de bu haberlere her birini sığdıramayız.

Ustelik kendisi hakkinda bir rivayete göre nobody o kadar fazla kazanıyormuş ki soguk bir kış akşamı. Kızı için 1 milyon lira yaktığı söyleniyor.

Haberimizi burada sonlandiriyoruz. Buraya kadar okuyan herkese teşekkürlerimi sunarim.

Hacknews

8 Comments

  1. Lamb

    DEVLER KALIR DEVLER GİDER BİR TEK DEV KALIR NOBODY PEKER ❤️

  2. Vibratör Gülsüm

    Furkan SiQm

  3. kafasını siktiğimin öküzü

  4. çok garen oynama

  5. buneamk

    bu ne sikimsonik bi haber amına koyım bi daha bu sayfayı ziyaret etmem

  6. Helal sana vallahi.

  7. uLz

    taşşak geçmiş aq

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum