hack haber

Tekno Destek Team Hacklendi – Nobody ve Hexrain Yargı Dağıttı !

Spyhackerz Gücünü Bir Defa Daha Gösterdi.

Kendilerini üst kademelere legal bir platform olarak tanıtan fakat saman altından su yürütüp, hack platformu tarzına geçiş yapan teknodestekteam.com gectigimiz gün itibariyle zeytinyağlı kazığa oturtuldu.

Saldiri Hexrain ve spyhackerz baş yöneticisi yüceler yücesi ilah Nobody tarafından gerceklestirildi. Saldırıdan hemen sonra forumun datalarini çekip orospu etmeyi unutmadilar. Birde üstelik küstah ama karizmatik bir sekilde dalga gectiler.

Nobody ve Hexrain’in aciklamasi:

S*kik hostinglerde hack sitesi açmanın bedeli böyle olur. Sizin çapınız ne ki hack forumu aciyorsunuz hacı  ? Ne türlü bir bilginiz var da böyle birseye kalkisiyorsunuz. Herkes basarabildigi işi yapmali. Dunyada herkes doktor avukat olursa kim çoban olacak  ? Webmaster veya bilisim her ne sikimse o alandan devam etmenizi temenni ediyoruz. See u soon baby

Yaptıkları bu dehset verici saldirilar karşısında çaresiz kalan teknodestekteam grubunun kurucusu sanki hicbirsey yaşanmamış gibi uyeler indexi gormeden kaldirip hicbir aciklama yapmadan yoluna devam etmeye devam ediyor.

Tüm bunlar yaşanırken Nobody ve Hexrain kodadli hackerlara yeraltından birçok övgü geldi. Nobody ‘R’ ye basip ulti atmis diyen bile oldu. Ne diyelim bizde tebrik ediyoruz kendilerini.

Mirror ve data kayitlari

https://teknodestekteam.com/

https://mirror-h.org/zone/2607918/

https://anonfile.com/hba9W8pbo3/teknodestekteam_zip

http://archive.vn/RT4xm

Devler kalır devler gider bir tek dev kalır NOBODY PEKER

Hacknews Tarafsız Habercilik Ajansı Sundu

Entrümpelung firma Hack forum