hack haber

R10.net Hacklendi ! Fakat..

R10.net şaşırtıcı biçimde hack saldırısına uğradı ! sitelerinde böyle html çalıştıran bir kısmın unutulmuş olmasımı yoksa başka bir nedendenmi hacklendi bilinmiyor ancak herhangi bir data kaybı yada data gizliliğini ihlal eden bir sorun yaşamadılar sadece sub domainde bulunan bir kısıma meta kodu ile yönlendirmek suretiyle siyahbayrak.info adlı hackerler hacklediler. StabilBey kod adıylada biliniyor , okadar heyecanlanmışlarki indexe ad soyadınıda eklemiş.

AHMAK HACKERLER

Ancak biz şöyle bir konuyada değinmek istiyoruz ! atılan indexteki birtakım çocukca sözler dikkatimizi çekti “konuları baltalayanla müdahale edin” , “Abimize saygımızdan zarar vermek istemiyoruz” tarzında ve benzeri birçok öğüt veren akıl veren bir yazı yazılmış, açıkcası bu yazıyı okuyunca Hacknews.org olarak gülmeden edemedik ? siz kim r10.net‘e akıl vermek kim , veya ne türlü bir zarar verebilirdinizki ? insanda biraz utanma olur karakter olur =) subdomainini hacklediğin sitenin şuanki maddi değeri konusunda bir fikriniz varmı ? r10.net sahibi tarafından açılacak bir dava ile nekadar ağır bir tazminat cezası altına gireceğinizin farkındamısınız ? Şirket olan r10.net’i hackleyip ismini karalama yaptığınız için ve veriyi bozduğunuz için alacağınız cezaların farkındamısınız gerçekten ? bizce farkında değilsiniz ve bir avuç gerizekalı hackersiniz hatta hacker bile diyemiyoruz çünkü gerizekalıdan hacker olmaz, bu beyinsizlik ile hayatta işiniz çok zor gidip bir beyin nakli yaptırın.

StabilBey açıklaması: Piyasadan çekilelim dedik hek mek işlerini bıraktık ama ticaret yaptığımız yerde bize artistlik taslayan r10 yönetimine bir ders vermekten kendimizi alı koyamadık

HACKLENME DETAYLARI VE GÖRÜNTÜLERİ

https://web.archive.org/web/20200405171225

Hacklenen sayfa: https://analiz.r10.net/cekilis-araci/1586106535

Hacknews: Kusura bakmayın kimsenin arkadaşı değiliz bu yüzden gerçekleri yazdık.

7 Comments

  1. meta ile hek yapmak moda heralde aq 😀

  2. İsimli

    htmlpasta.com a index atınca sub çıkıyor yakında Orayıda hackledik derler AÖQMWİWŞEWĞKDWĞFMMC

  3. Admin ne boş adamsın amk. Arkadaşın Tolga da meta ile akşam gazetesini hackledi. Allah yaptın haberlerde amk. Sırf adamları sevmiyorsunuz diye yaptıkları icraatı küçük görmeyin bence. Kendinize yakışanı yapın.

    • Comment by post author

      Hacklenen kisim sub ve subunda subunun subusu aq

    • rootayyıldız

      şöyle birşey var aksam gaztesinde sql inj vardı o adamlar sql inj çektiler çekilen veriler ile panel e girerek panelden meta attılar

      • ROOTUN BABASI DE TANIRLAR

        e-okul da sadece kendinin görebildiği yere index atıp da e-okulu hackledim diyen rootayyıldıza bak
        çen büyüdün de adam mı oldun len yanaklarını yerim senin

  4. eskilerden :)

    Root denen ayının annesi galiba basan 🙂

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum