hack haber

İCRAATSIZ KÖPEK KORPİ SOKAĞA ATILDI !

KORPİ KADIN SIĞINMA EVİNE SIĞINDI

Korpi kod adıyla bilinmesine rağmen hiçbir icraatını duymadığımız sözde “hacker” gün itibarıyla Cute Team ekibinden atılmış , atılmak biraz hafif kalır aslında yollanış şekli bir orospuyu sokağa atış şekliyle aynı şekildeymiş, görgü tanıkları öyle bildirdi bize ! kadın sığınma evine gittiği söyleniyor.

BİLGİSİZ MARUL HAİNMİŞ

Cute team aslında hiçbir adamını sokakta bırakmaz ama dedik bu işte bir iş var ve bilgileri öğrendik olayın aslınıda öğrendik ! Cute team kurucusu Tolga kod adlı hackeri zaten birçoğunuz biliyordur, ekipteki arkadaşlarına karşı genellikle yardımsever biridir ancak yardım severliği bazen merhameti yüzünden zarar gördüğü oluyor, Bildiğiniz üzere Korpi kod adını kullanan Yakup y. isimli lamerin (tüm bilgileri var !) bazı hacklenen sitelerde ya adı geçiyordu yada o hacklemiş gibi görünüyordu ? aslında hiçbirini hacklemediğimi ve ona bu siteleri veren kişinin zaten Tolga cute olduğunu biliyorduk , biliyorduk ama işte gönlü kırılmasın diye he he bravo dediğimiz olmuştur, yoksa herhangi bir operasyon zerre kadar bir emeği geçmediğine bizzat şahit olarak defalarca gördük, ama bu hainin adı hep indexlere yazılıyordu, aslında cute ekibinde icraatı yapan hep belli maksad Korpide olsun yeşillilk olsun marul gibi işte.

3 YIL CUTEDE KALIP ZERRE KATKISI OLMAYAN VASIFSIZ İBİNE

İnsan bunca zaman biraz emek verir , seni bir gerizekalı olmana rağmen sadece merhamet ederek ekibine almış insanlara zerre kadarda olsa katkı vermeliydin ! sen naptın arkasından konuştun ! verebildiğin katkı yokken birde zarar vermeye çalıştın =) tabiki ananın sikileceğini hesaba katmadın belliki.

KORPİ DANSÖZLÜKTE PARA VER DESELER MEZDEKE OLACAKSIN.

Erkek gibi duracağın yerde dansözlüğü orospuluğu tercih ettin ! sana ekmek veren eli ısırdın ! seni pezevenklerin elinden alıp itibar kazanmanı sağlayan insanların elini ısırdın tıpkı bir köpek gibi.

Ama sana müjdemiz var, soyuna sopuna kadar görsellerine kadar yayınlanacak.

HAİN KÖPEĞİN MASKESİ DÜŞTÜ

Şimdi gelelim bu hainin yaptığı suçlara ! Tolga’nın arabasının resimlerini alıp kızlara yollayıp bu araba benim deyip kız tavlama çabasımı ? insan kendini daha nasıl rezil ederki ! fakir köpek bukadarmı eziksin.

Çevresindekilere utanmadan icraatleri ben yaptım demiş ? ulan Korpi güldürdün ibine 😀 sen kim icraat kim ? sen daha doğru düzgün bilgisayar bile kullanamıyorsun, utanmaz insan sana kardeşim deyip adını indexlere yazan adamlara nasıl yapıyorsun bunu pezevenk korpi !

Kahpe eniği Korpi günlerce abilerine yalvardın noolur Akşam gazetesinin açığını gösterin sadece bakacağım merak ettim dedin, sana aksam gazetesinin açığını verdiler ! seni adam sandılar ! sen ne yaptın ? tabiki gittin meta attın hemen aksam.com.tr sitesine ! insan bukadar aşağılık olabilirmi ? şerefsizlik konusunda diplomanı aldın bravo.

Ulan alçak yetiş anamı sikiyorlar dediğinde Abilerin seni kaç kere kurtardı ?

Cute team’dan kovulan korpi’ye ne olacak diye soruyorsunuzdur ? biz size diyelim şu olacak; zaten köpek barınağından sahiplenilmişti Cute tarafından sırf sevap işlemek için, ancak barınağa geri dönecek başka bir seçeneği yok zaten.

5 Comments

  1. HackerEnd

    Bu oruspu çocuğu zaten cutelere güveniyor du onlar olmasa bu velet bir hiçtir banada kafa tutuyordu skypede anasını siki vermiştim.

  2. RootRaz0r

    vayy orospu cocuguna bak hele

  3. Maskeler düşüyor.
    Kardeş dediklerin kalleşe.
    Dost dediğin düşmana
    Dönüyor
    Yapıcak birşey yok geçmiş olsun

  4. HAİNKORPİ

    Hainlik bu ! Korpi senin hain olduğunu bilmiyodum.

  5. Körpük

    Vur AMK! Zaten orospu evladıyım haykırdım qwweqqeqqe

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum