hack haber

Asakirden Dikkatleri Üstüne Çeken İlginç Bir Hamle

İBİNE ASAKİR GİZLİ BİR THEWAYEND HAYRANIYMIŞ MEĞER

17 yaşındaki ünlü dolandırıcı AsakiR aslında hiçbirzaman dolandırıcı olduğunu inkar etmiyordu böylede bir gerçek vardı göstere göstere dolandırıcılık yapıyordu bu dolandırıcı bu sefer çok farklı bir şekilde karşımıza çıktı.

ASAKİR NEDEN BÖYLE BİRŞEY YAPTI ?

Birçoğumuzun tanıdığı ve belki yazdığı Hack toolarını kullandığı 100bin mirror sayısına ulaştıktan sonra sanal alemi bırakan TheWayEnd adına mirror kaydı aldı.Neden Böyle birşey yaptığına anlam veremesekte başarılı olmuş gözüküyorki şuan dikkatleri üzerine çekti ve sitemizde haber olmayı başardı.

ASAKİR SEN DELİRMİŞSİN DOSTUM !

Hacklediği Siteden says veren asakir ” ~ Basmak icin gotunuzu yirttiniz basamadiniz LAMERSINIZ 😉 ” diyerek düşmanlarına adeta püskürdü .

İndeksinde Teşekkür Ettiği kişilerin arasında TheWayEndin olmamasıda çok ilginç Adamın adına kayıt alıyorsun bare bir teşekkür etseydin sen sanalı bıraksanda o kadar sağlam bir geçmiş bırakmışsınki namını kullanıyoruz Reis 🙂 deseydin.

Aradan yaklaşık 2 Ay geçmesine rağmen TheWayEnd herhangi bir açıklama gelmedi.

Konuda Değinilen mirror kaydı ;

http://www.zone-h.org/mirror/id/33161029

Hacknews.org Tarafsız habercilik sunar.

2 Comments

  1. Asakirisiken

    Bu asakirin eski profil fotoğrafında Behçet cantürk (annesi Ermeni, babası k*rt) vardı. PKK piçlerine yardım eden en büyük iş adamı (mafya) araştırırsınız, neyse amını yolunu dinini ırkını soyunu sopunu sikiyim asakir

  2. İt asakir

    İndexde ifactoryx bile var mk düşün yani nasıl bir pkklı dolandırıcı it olduğunu

    Asakir seni reelde yakalasam sike sike köppeğim yaparım kemik ilede beslemem yarrağımın suları ile beslerim aq pkklısı

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum