haber, hack haber

Spyhackerz Yeni Saldırı Timiyle Sahalarda [SH Sabotage (SST)]

SH Özel kuvvetler saldırı timiyle 2017 yıllarında Sanalın Kralı biziz diyen spyhackerz Tim üyelerinin bazıları Ara vemiş bazıları hakkında açılan davalardan ötürü sanalı bırakmış ve bundan dolayı bu Efsane Tim Dağılmıştı bundan sonra uzun bir süre herhangi bir tim açılmadı. Daha sonra Anarchosa önderliğinde Kızıl Börüler adında bir saldırı timi kurulmuş istenilen verimin alınamamasından dolayı birkaç icraatinden sonra yönetim kararıyla pasif hale getirilmişti.Kızıl Börüler timinin dağılmasının ardında uzunca bir süredir defacerlar bireysel olarak saldırılarına devam ediyordu.

4 Mart 2020de Spyhackerz kurucu Mectruy tarafından açılan bir konuyla herşey bir anda değişti.Spyhackerz Aylar sonra kendi Saldırı timini tekrardan oluşturmaya karar vermişti.

Timin açılışını SH Sabotage Tim (Başvuru) konusuyla duyuran Mectruy time giriş kriterlerini çok net bir şekilde belirtti.

Türkiyenin en büyük hack forumunda elbette en büyük eksiklik düzenli bir saldırı timinin olmayışıdır. Bu yüzden herhangi bir acil durum olunca herkes bireysel olarak çaba göstermek zorunda kalıyor ve yük bireylere daha ağır geliyor.
Daha önce SH Özel kuvvetler adıyla geçmişte güzel işler çıkarmıştık ancak geçmiş geçmişte kalıyor ve daha yeni daha iddialı bir yapı oluşturmaya çalışıyoruz şuanda ! bu yüzden SH Sabotage (SST) birimi hayırlı olsun, sadece üstün yetenekli arkadaşlar bu ekibe katılabilecek, gönüllülük esasına göre listemize ekleyeceğiz..

Paylaşımı gören birçok defacer başvurmak istediğini yorumlarda belirtmiştir. Şuan kadro Tam olarak belli olmamakla beraber çok Sağlam Defacerlar kadroya dahil olmuştur.

SH Sabotage (SST) Tim kadrosu

emrelqqq
Gök-Börü
Anarchosa
Nobody
Weizch
WorthLess
SkullZ

SH Sabotage (SST) Tim üyelerinden Gök-Börü Tarafından gerçekleştirilen Saldırı Sonucu siberatak.net domainli bilişim blogu Hacklendi siberatak.net Sabotage tim tarafından gerçekleştirilen ilk hack olarak tarihe adını yazdırmış oldu.

Saldırıya ait Miror ve Arşiv Kayıtları ;

Saldırıyla ilgili Forumda Açılan Konu Linki

http://archive.is/aDEc7

2. HACK SİTESİDE HACKLENMİŞ OLDU (Anarchosa)

Siberekip.com

https://spyhackerz.org/forum/threads/siber-ekip-hacked-sabotage-team.27034/#post-272417

http://www.siberekip.com/uyari.html

https://mirror-h.org/zone/2579569

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum