hack haber

TURKHAREKAT.COM Kötü bir gün yaşıyor … [DUYURU]

BU MESELE HEPİMİZİN MESELESİDİR.

Son zamanların başarılı sitesi Turkharekat.com gün itibarıyla çok büyük bir talihsizlik yaşadı ve web sitesi dahil tüm yedekleride barındıkları sunucu tarafından silindi, artık buna nazarmı denir nedenir diyecek söz bulamıyoruz, Yöneticisi Serberus tüm çabalarına rağmen yedeklerini kurtaramadı, türk hosting şirketinin umursamazlığı yüzünden yılların emeği büyük bir darbe aldı ! kim olsa bu durum karşısında çaresiz kalır ancak Serberus tüm THT üyelerine çağrı yapıyor ve sitesinin Cumartesi günü 4 ay önceki yedekler ile tekrar online olacağını duyuruyor (bakın başka biri olsa gerçekten interneti bile bırakırdı , tebrik ediyoruz serberus’u bu haksızlığa karşı çaresiz kalıp pes etmiyor !!), biz hacknews.biz ailesi olarak burada tüm hack camiasına sesleniyoruz! Sitesi türk hosting firmasınca sorumsuzca ve işbilmez kişilerce silinen Serberus ve Turkharekat.com‘a gereken desteği vermeliyiz ! Cumartesi sitesi açılır açılmaz herkesin tekrar üye olmasını buradan ayrıca rica ediyoruz.. 2500 Üyesi silinen Turkharekat.com adlı hack forumuna 1 ay dolmadan aynı üyeleri ve konuları tekrar yerine gelecek ve bunu yapacak güce sahiptir türk hack aleminin hackerleri.

HOSTING FİRMASI SORUMSUZLUK VE AMATÖRLÜK ÖRNEĞİ SERGİLİYOR

Ayrıca r10.net adlı sitenin Hosting şikayetleri bölümünde SGB kullanıcı adıyla ilgili firma hakkında şikayet konusu oluşturan Serberus hakkını her koşulda arıyor ve arayacaktır ! öyle sildim aa kusura bakmayın demekle olmuyor bu işler. R10.net adlı siteden bile okuyabilirsiniz olayın vahamiyetini, Serberus hosting firmasının yazdığı gülünç bahaneleri ve umursamazlığın belgelerinide şikayet konusuna eklemiştir.

TÜRK HACKERİ HEP SUÇLU MUAMELESİ GÖRÜYOR

Dediğimiz gibi bu mesele hepimizin meselesidir, türk hackerlerin sitelerini tek hamlede silen türk hosting firmalarına tepkinizi gösterin, sürekli suçluymuş gibi davranılan türk hackeri daha nereye kadar sabır edecek ? bugün serberusa yapılan bu haksızlık yarın size hepimize yapılacak ! napalım susalımmı ?

3 YILIN EMEĞİ VE ONCA YILLIK YÖNETİCİ GEÇMİŞİ..

Serberus hack yaşamı boyunca herkese yardım eden, hiçbir yardım isteğini geri çevirmemiş biridir, bunlardan tek kuruş bile kar elde etmiyor, amacı siber güvenlik alanında birşeyler sunabilmek gerçekten hepsi bu. Serberus öyle başkaları gibi; hopp geldim hacker oldum aha buda hack sitem boyrunn diyen biri değil arkadaşlar ! başkaları ile karıştırmayın, kendisi ömrünün en az 13 yılını büyük hack sitelerinde yöneticilik yaparak geçirdi örneğin; İMT / CW / SHT gibi sitelerde yıllarca görev yapmış önemli katkılar sunmuş birinden bahsediyoruz ve gerçekten siber güvenlik alanında konferanslara katılıp birçok insana sunumlar yapan birisinden bahsediyoruz burada, bu zamana kadar gerçekten okadar emek vermiştiki sitesine.. bu durumu kimse kabullenemez..

https://turkharekat.com

Cumartesi online haydi bakalım türk hack camiası ailemi değilmi göreceğiz hepbirlikte. Türk hack birliği olacakmıyız..

7 Comments

  1. Böyle host firmasının anasının amina hz alinin kılıcını saplicaksın

  2. Servis sağlayıcı firma tamamen haklıdır. Bu haberin cicili bicili sunulması hacknews e yakışmamıştır. sevgilerimle.. ?️

  3. Black Star

    Siber güvenlik deyip kendi güvenliğini almayan en azından her hafta yedeği almadı gerek kendilerymiş dost acı söyler.
    Firma burada binevi haklı çıkıyor dava açılsa bile bir iyi sonuç görülüceğini düşünmüyorum.

  4. Allahsız Kahpe

    hala kapalı amq ne zaman açılıyo

  5. kendi niye yedek almamısk, amk.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum