hack haber

SleytWinson Devletleri Hedef Aldı !

Gez, Göz, Arpacık !

Ünlü Türk Hacker Sleyt Winson yine yaptı yapacağını ve bu sefer Dünya genelinde çığır açabilecek bir saldırıda bulundu. Yüzlerce devlet sitesine ve eğitim sitesine hançer gibi simsiyah birer index geçirdi. Maddi açıdan büyük  zarara yol açabilecek bir zafiyet keşfedip, sistem yetkililerini alaşağı etti.

Sunucuların Korkulu Rüyası ! 

İsteseydi zafiyetten yararlanıp, diğer sunuculara da girip, 1000’e yakın devlet sitesini deface edebilirdi veyahut sitelerin dosyalarını şifreleyip para karşılığında devlet yetkililerine satabilirdi.  Fakat yapmadı ? Türklüğüne bunu yakıştırmadı ve hakkı olmayan paraya el uzatmadı. Üstelik sleytin bu büyük saldırı eyleminin sonunda, “Varlığım Türk varlığına armağan olsun” diyerek son noktayı koyduğu belirtiliyor.

Kaosun Başlangıcı ! 

Bu zararlı saldırı, domain ve hosting hizmeti alan müşteriler tarafından öğrenildiği zaman büyük bir güvenlik endişesi çıktı ve hosting personellerini adeta soru yağmuruna tuttular.

Hacklenen Sitelerin Başlıcaları ! 

http://www.prosap.gov.ar/index.php

https://bukinanyanacell.gisagara.gov.rw/

http://wbpcberc.wbpcb.gov.in/index.php

http://ffti.scuegypt.edu.eg/

https://www.lrischool.edu.np/

https://www.kbc.edu.np/

https://www.arniko.edu.np/

https://mirror-h.org/search/hacker/47134/

Not: Kayıtlarda hacklenen diğer sitelerin sıkıntı çıkardığından dolayı mirror-h den değil archive.is den alındığı belirtildi

Ayrıca Sleyt Winson en sevdiği hack forumu olan https://spyhackerz.org/forum/ adlı siteye tüm takipçilerinin üye olmasını ve hackerliğe adım olarak iyi bir başlangıç yapmalarını istiyor.

HackNews Açıklaması

Yeraltı dünyası Sleyt Winson‘ın bilgeliğine ve ustalığına bir kez daha şahit oldu. Sosyal medyanın kralı olarak seçilen sleytwinson web hacking aleminde de çok iyi noktalarda olduğunu belirtmek isteriz. Türkiye adına yaptığı bu saldırıdan dolayı kendisini ajansımız adına tebrik ederiz, ülkemiz adına teşekkür ederiz.

HackNews Tarafsız Habercilik

5 Comments

  1. Arkadaşlar selam bi konuya değinmek istedim para ile ünlü olan kimse hacker vs olamaz illegalizm kazanacak neden diyeceksiniz justin bieber in arkadaşı olmak üzere bi çok ünlüyü delip gecen x2 family hiç bi platformda paylaşılmadı daha 3 gün önce ben başta olmak üzere darkdays.x2 kardeşim ile endonezya yahoo vs gmail vs mailleri web sitesi openned edilmişti bu haber konusu olmadı size şunu demek istiyorum son olarak insan hakkı yemeyi bırakın arkadaşlar 🙂 instagram: algan.x2 girin bakın son videoya mesela anlarsınız emek ve illegalizm açık oynayan reklam seven ego tatmin eder serwan lameri gibi :* iyi formlar

  2. Rocyas

    Bu kişi instagram çöktüğünde zone alıp ünlü olan panelden basıp gurur kasan bir lamerdir. Kimse bu haberlere inanmasın medyayı doğru sitelerden takip edin…

    • Noex

      Kesinlikle katılıyorum böyle türemeler bide sosyal medya Kralı oluyor şimdide sorsan evinde bilgisayar yok amk??

  3. radikal

    “Yüzlerce devlet sitesine ve eğitim sitesine hançer gibi simsiyah birer index geçirdi”
    7 tane mirror var .d

  4. Arkadaşlar sizde spyhackerz’dan gov kasacak bir hackere 2000 3000tl atarsanız siz de gov hacklemiş olursunuz.. aklı sikinin ucunda sırf am kovalamak için böyle şeylere kalkışan bir salak olursanız sizi herkes ayakta siker.
    Orosbuyu mezara koymuşlar, tek mi yatacam demiş..

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum