hack haber

Gaddar Orospuluk yaparken YAKALANDI (özel haber)

OROSPU DERSEM ÇIK ! KAHPE DERSEM ÇIKMA !

Gaddar kod adıyla bilinen ikinci nick olarak Poyraz adını kullanan hacker OROSPULUK yaparken basıldı ! kırmızı oraklı hacker olarak biliniyordu.. meğer orağın sapı… neyse, Karı taklidi yaparak facebook ve twitter’da amcaların ve dayıların buruşuk zikini görerek ekmek parasını kazandığı ifşalandı ! twitterde karı taklidi yapa yapa kadınsı tavırlar sergilemeye başladığı iddia edilmekte. Okadar çok zik resmi görmüşki canı çekmeye başlamış. İnsanda önce onur olur be ? hadi namussuzsunuz bunu görüyoruz ama kişisel onurunuzdamı yok ? para için bu yapılırmı !

BİZ YER6SEC SANIYODUK MEĞER YER6SEX ‘MİŞ..

Gaddar türk düşmanlığı yapana kadar namuslu olsaydın keşke ! zaten nerde türk düşmanı var böyle namussuz ahlaksız çıkıyor şaşırmadık. Umarım annen baban bacın bilmiyodur bu yaptıklarını ? bari o masum insanların yüzünü kızartma ! zaten Anarchosadan yediğin tokattan beri yüzün kırmızı, yüzün olmuş eşşek derisi gibi.. Kerhanedeki kadınlar senden daha onurludur, en azından açık açık orospuyuz diyorlar, senin gibi gizli gizli orospuluk yapmıyorlar. yer6sec meğer yer6sex ‘miş yer altında zikişiyormuşlar bunlar.. Bunları biz uydurmuyoruz ! gizemli bir takipcimiz az önce böyle bir içerik yolladı ! buyrun okuyun karar sizin.

İŞTE O GİZEMLİ KİŞİNİN GİZEMLİ AÇIKLAMALARI

Gaddar orospusu. Sanal alemde kız taklidi yaparak para alıyordun milletten. Facebook gruplarında dayıların paralarını alıp telefon faturanı ödetiyordun. hepsi elimde 🙂 Sanalda 1-2 iş yaptıktan sonra kardeşlerini satmayacaktın. Sen bir orospusun…

Bunların olacağını biliyordun Gaddar. Artık oyun sırası bizde…

Not : Bilgilerini isteyen varsa bu habere yorum atsın. İletişim adresini atıp. Ben iletişime geçerim…

Hacknews.org açıklaması: aslında tc ana baba ne varsa yolladılar ancak bu tür yasa dışı içeriklerin yayınlayamıyacağımızı bilmeniz gerekir, hele kişilerin özel hayatına ait bilgileri ne olursa olsun kimsenin yayınlama hakkı yoktur. Kişi yasadışı orospuluk yapıyor olsa bile böyle bir hakkımız ne yazıkki yoktur ve yayınlayamıyoruz.

4 Comments

  1. Omercanyazilim

    Bilgileri e-posta adresime yollamanız rica olunur…

  2. GizemliGirl

    Bilgileri isteyenler instagram.com/gaddarsiken

  3. Gaddar orospu ola bilir ama bu kişide gaddardan baya korkuyormuş ki nikini belirtmeye götü yememiş.Gaddae orospuysa sende gaddarın orospususun

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum