hack haber

yer6sec.org KART HIRSIZLIĞI yüzünden kapatıldı !

NAMUSSUZ ÇIKTILAR VE DEVLET GEREKENİ YAPTI !

Güne şok bir haberle başlıyoruz, yer6sec.org ile birkaç ay önce yayın hayatına başlayan ancak herhangi bir başarı elde edemeyen hack forumu devlet tarafından “kart hırsızlığı” ve “Cumhurbaşkanına hakaret” sebebiyle kapatıldığı ve haklarında soruşturma başlatıldığı söyleniyor. (muhtemelen terör soruşturmasıda açılır)

APTAL OLMUŞLAR

Hack piyasasında adları Çeyrek altın‘a çıkan ve yaptıkları komik CTF yarışmaları ile hack alemini sürekli güldüren ekibin talihsizliği devam etmekte.. Daha önce Anarchosa tarafından iki elde 1800 liralık tokat yiyen sözde “hacker” ekibi , sözde diyoruz çünkü bir hacker bukadar APTAL olmaz olamaz ! bukez son darbeyide devletten yedi 3 elde 5 binlik oldular ve hack aleminden resmen siktir edildiler. Yüzlerindeki kırmızı tokat izi cayır cayır görünüyor.

CUMHURİYET DÜŞMANI OLMAKTAN GURUR DUYDULAR (!)

Daha önce malum sitelerinde bir adet terörist’i admin yapmışlar ve sözde, Sayın Cumhurbaşkanı‘nın resmi sitelerini hacklediklerini ilan etmişlerdi ? RootAYIyıldız tarafından siteler ise alakası olmayan bir kişiye ait olduğu ortaya çıkmış ve bu rezilliğin daha fazla duyulmaması için sessizliğe bürünmüşlerdi, Türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanı’nın sitesini hacklediğini iddia etmek nedir ? nasıl böyle alçak olunur ? T.C Cumhurbaşka’nı adını lekelemeye çalışmak nedir ? neyseki emniyet güçleri gerekeni yapmış ve yapacaktırda daha fazla. Utanmadan başarılarımız kısmına eklemiş teröristler, tek başarıları türkiyeye zarar vermek olarak gören aptallar.

KAÇACAK DEDİK VE KAÇTI 😀

Bu arada terörist adminleri Gaddar kod adlı terörist youtube hesabını ve facebook hesabını kapatıp kaçmış ! olan mal mahmuda olacak sanırım 😀

İşte açmış oldukları konu’nun google indexi (önbellek görüntüsüne bakabilirsiniz.)

KONU 1

KONU 2(Erdoğanın evini bastı diye haber yaptırdınız)

İŞLEDİKLERİ SUÇLAR

Kaç Mahmut kaç geliyor Hilal bıyıklılar.. 🙂

  • “Devletin egemenlik alametlerini aşağılama.
  • Madde 300- (1) Türk Bayrağını yırtarak, yakarak veya sair surette ve alenen aşağılayan kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. …
  • Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin kurum ve organlarını aşağılama.
  • Cumhurbaşkanına hakaret suçu ve küçük düşürmeye çalışmak. TCK m.299 / TCK m.299.2 / TCK m.299.3

EVCİLİK OYUNU BİTTİ.

yer6sec.org

Bakın görüyorsunuz hep aynı son, sıfır bilgi ile site açıp ziyaretçi gelmeyince evcilik oynamaya başlıyorlar, online üye tablosuna bi bakıyoruz 5 online var hepside admin 😀 EVCİLİK oynuyorlar resmen hahah.. durun gitmeyin barbi bebek evcilik seti hediyemiz olsun..

6 Comments

  1. rootayyıldız

    YIKILMAYAN TEK KALE ROOTAYYILDIZ

  2. HAMAMOGLANI-MAHMUD

    Gaddar hertürlü kaçmayı başarırda olan Stabilbey yani mahmuda olacak ameka ! Hilal bıyıklılar mahmuda tecavüz edip hamamoğlanı yaparlar.

  3. Comment by post author

    Nobody

    volibear sahnede 😀

  4. Youtube kanalı kapalı değil şuan bendemi açık görünüyo acaba https://www.youtube.com/channel/UChi1eZZ53Wc4etdGcuWJqTA?view_as=subscriber

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum