Genel

1 Milyon Ziyaret Hacknews.org Başarısı

2016 Yılında online olduktan buyana aralıksız şekilde hersene dahada başarı elde eden Hacknews.org artık 1 milyon ziyaretçi sınırını geçmiş bulunuyor, bu başarıya ulaşmamız elbette kolay olmadı.

YOK OLAN HACK SEKTÖRÜNDEN GÜNDEMİ BELİRLEYEN HACKNEWS’e

2016 yılında faal olarak bir tane bile hack forumu kalmamışken ve tüm hackerler artık hacki tamamen bırakmış vaziyetteyken biz bu hack haber sitesini açtık ! ilk açtığımız zamanlarda bize bunun yanlış bir iş olduğunu zira piyasada hack denen birşey kalmadığını birçok yakın arkadaşımız belirtti, ancak bizim amacımız türk hack camiasını tekrar canlandırmak ve hacke olan ilgiyi tekrar arttırmaktı ! 2016 yılından bugüne baktığımızda bunda çok başarılı olduğumuzu görüyoruz..

Birçok yeni hack forumu açıldı , kapandı ve hala forum açılmakta, birçok hack haber sitesi bizden feyz alarak online oldu kimisi hala online kimisi kapattı, bunlar inkar edilemez gerçeklerdir ancak önemli olan ise her iki sektörüde canlandırmamız olmasıdır.

İLK DEĞİLİZ AMA EN İYİSİYİZ.

Tabiki türkiyede ilk online olan hack haber sitesi biz değiliz ! 2006 yılında hack haber akımını ilk başlatan hackhaber.com adlı site ile metehan adlı arkadaşımızdır, türk hack dünyasına bu deyimi ilk metehan adlı arkadaştır kendisi tabiki bu işleri bırakalı uzun seneler olmuştur ve başlattığı bu yolda birçok hack haber sitesi açılıp şansını denemiştir, kimisi başarısız olmuştur kimisi kısmen başarılı olmuştur.

Bizim Hacknews.org olarak yaptığımız farklılıklar şöyledir.

  • Parodi tarzında eğlenceli bir uslup kullanan ilk hack haber sitesiyiz.
  • Türkiyede en çok süreyle online kalan hack haber sitesiyiz.
  • Türkiyede en çok ziyaretçi elde eden hack haber sitesiyiz.
  • Alexa değeri olarak global ve local olarak bu seviyelere gelen ilk hack haber sitesiyiz.
  • Türkiyede en çok haber yayınlayan hack haber sitesiyiz.
  • Google’da kelimesinde en çok lider kalan hack haber sitesiyiz.

Hacknews.org adeta bir marka haline gelmiştir ve türk bilişim dünyasından tutunda , resmi kurumlara kadar birçok kesimden sıkı takipçileri olduğunu bizzat bilmekteyiz, herkese çok teşekkür ederiz.