hack haber

Sosyal Medya’nın Kralı Belli Oldu !

Şaşırtıcı Bir Galibiyet Değildi

2020 Yılına son bir ay kala aralık ayının ilk günü yapmış olduğumız geleneksel ‘Sosyal Medya’ nın Kralı Kim’ adlı oylamamız ile s.medya camiasına seçim şansı sunduk. ve sizlerin yaptığı seçimler neticesinde 8.359 oy ile rakiplerini açık ara farka boğan Sleyt Winson, 2019-2020 yılının, sosyal medya kralı seçildi. Önümüzdeki yıllarda birinci kim olur orası tartışılır fakat diyebileceğimiz tek şey varki, adil bir oylama yapmaya çalıştık ve her zaman adil olmaya çalışacağız…

Hile Yapan Kullanıcılar Diskalifiye Edildi 

Elbette her yaptığımız oylamalarda olduğu gibi olmazsa olmazlarımızdan hile yapan isimlerde oldu. Bot oy bastıran isimlerin önde gelenlerinden biriside Mehmet Özdemirkol oldu.  Sitemizdeki kullanıcı akışını incelediğimizde özdemirkol için gelen oyların tarafımızca tamamen sahte olduğu tespit edildi ve listemizden kendisini çıkararak diskalifiye ettik.  Özdemirkol bu konu hakkında bir açıklama yapacak mı merak konusu…

Kralı seçtik Peki ya soytarısı kim ? 

Başlık biraz ironik gelebilir fakat maalesef ki doğru. Sosyal medya’nın en çok oyunu alan isim,  ‘Kral’ seçiliyorken, en düşük oy alanını neden ‘Soytarı’ olarak seçmeyelim ki dedik ve yaptığımız oylama incelemeleri gereğince; Hem bot oy attırıp hemde ilk 3 e girmeyi beceremeyen eskin adlı hacker, 2019-2020 yılının en berbat sosyal medyacısı seçildi ve soytarı lakabı verildi. 122 oy elde eden eskinin 119 oyu sahte olduğu tarafımızca tespit edilmiştir.

  Top 10 Listesi ! 

1-) Sleyt Winson 

2-) Ducky Layne

3-) Dessy

4-) Rusy

5-) Emir Walker

6-) f5rkan

7-) Lamb

8 -) Oğuz Kılıç

9-) Zenci Musa

10-) Eren Gök

HackNews Açıklaması

Yapılan oylamaya gelen en büyük tepkilerden biriside, 2018-2019 çıkışlı arkadaşların listede yer almasaydı. Bizler hacknews ajansı olarak bir insanın ne kadar eski veya ne kadar yeni olduğuna bakamayız ve takip de edemeyiz. Her birine teker teker “hacı sen eski misin” diyecek halimiz yoktu ya. Üstelik oylama öncesinden de yaptığımız açıklamayı okumayı akıl edemeyen arkadaşlarımız için bu screene bakmalarını tavsiye ediyorum.

Screen

Listeye, ilerde başarılı olacağına  ve kendinden çok fazla bahsettireceklerine inandığımız isimleri eklemeye özen gösterdik. Evet oylama içerisindeki isimler, nickler arasında belli bir statü farkı elbette vardı. Fakat bunun bir global oylama olduğunu unutmayalım. Yarışma içerisindeki 63 kişi arasından ilk 10’a girebilmeyi başaran arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Oylamaya sponsorluk sağlayan spyhackerz adlı gruba da teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Önemli Bildiri

Oylama/Anket gibi etkinliklerden önceden haberdar olmak isteyen ve sosyal medya hacking hakkında bilgiye sahip olmak isteyen arkadaşlarımız,  https://spyhackerz.org/forum/register linki ile SHT adlı gruba kaydolup yöneticiler tarafından yayımlanan duyuruları takip edebilir.

 

Hacknews.Org Tarafsız Habercilik 

10 Comments

  1. senananyani

    Sleyt Te Reklam vere vere hikayesi 50k izleniyor ordan oy aldı sosyal medya kralı ducky dir

  2. stalker

    Tek taraflı paraya bakan algınız sikeyim sizin fakir ibneler. Eliniz iş yapmaz reklam geçersiniz

  3. Urdelshel

    Sleyti tebrik ediyorum çok kral bi adam

  4. Mürrez

    ben de her yere reklam veriyim sanalın kralı olayım o zaman SDAFPJKGJKLFASDKLFA

  5. xMeybon

    amk lameri özdemirkol D:AWF:SEFSEEF:SE:FSE:FSE

  6. Ali Kefal

    Zenci Musa & PİCAROON’ Der Susarım…

  7. bence picaroon daha iyi

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum