hack haber

AtakBey’in Tüyleri YOLUNDU ! (tüm siteleri hacked by Cute)

ATAKS TAVUK HACKLENDİ

ATAKBEY SİKİLME REKORUNA DOĞRU GİDİYOR..

DAHA BİKAÇ AY ÖNCEKİ SİKİŞİN SESLERİ EVRENİ TERK ETMEMİŞKEN…

SON 1 SENE İÇİNDE 6 SİTESİDE CUTE TARAFINDAN SİKİLDİ..

DOYMUYOR DOYMUYOR ! İŞTAHLA , ZEVKLE HER GÖRDÜĞÜ BORUNUN ÜSTÜNE OTURUYOR.

Her hacklendiğinde, Cute sürekli şifre alıyor diye ağlayan ve yalan söyleyen AtakBey , bukez tüm siteleri kendi hosting firmasında barınırken hacklendi 😀 Bukezde şifreyi kim verdi diye ağlayacak ? babanmı verdi ananmı verdi ? Ama dünyaya böyle bir mal getirdiklerine göre anan zamanında birine vermiştir, Bi insan bukadar salak ve aciz olabilirmi ? evet nikiniz AtakBey ise olabilir.

Tasmalı köpekliğini yapan ve her emrine şartsız uyan sanalın Ataks Tavuğu olarak nam salan ve yaptığı beyinsizlikler ile adından söz ettiren , hack aleminin yüz karaları arasında yer edinen, şimdiye kadar yaptığı tek bir icraatı olmayan AtakBey tıpkı birkaç ay önce tüm siteleri nasıl eline verildiyse tekrar Cute team tarafından aynı kaderi yaşadı..

AtakBey adlı ataks tavuğu daima kendini piyasaya şöyle tanıttı, Ben eskilerdenim Loo Benim yaşım ufak değil Loo, ben boş adam değilim Looo. Tavuk kardeş senin bir bok olmadığın taa japonyadan bile görünüyor.

ATAKBEY BORU YEMEKTEN GÖZLERİ KAYDI

Sürekli Cute team’a her fırsatta laf atan, küfür eden, iftira kampanyası yürüten AtakBey birtürlü adam olmadı ! Ama anladığımız kadarıyla Cute team diyalog yolunu bırakıp sike sike kafasını duvara vura vura adam etme yolunu seçmiş. Ancak bu yöntemde bizce işe yaramaz.. AtakBey’in nasıl azgın bir ibne olduğunu herkes bilir ! yedikçe daha fazlasını isteyecektir.

Hack sitesi açtın hacker oldun ?

Hack haber sitesi medyacı oldun ?

Sence bukadar kolaymı ? ANGUT!

ak74security.org
http://zone-h.org/mirror/id/33164364
http://archive.is/j8k6x
https://mirror-h.org/zone/2550706/

hackhaberi.org
http://archive.is/GkXps
https://mirror-h.org/zone/2550707/

4 Comments

  1. M3

    Vay mk gene mi

  2. hacker_bioneem hackturkiye.com

    Ataks tavuğa hack etmisdi Cute Team allah razı olsun eline koluna sağlık valla süper oldu Ataks Tavuk lamerlik Çiftliği burda bitti ..

  3. THE-EFSANE

    Atak tavuğun index yemekten götü kanser oldu amk. Hala tırı vırı yapıo ! Cute bunu sike sike folloş olmuş çingene escorta çevirdi.. Hala sanalda dolaşacak yüzü var ? Önce git götüne koli bandı yapıştır.. sikilmekten artık açıldı hava alıyor üşüyecen 😀

  4. Arkadaşlar neden bana küfür yazıyorsunuz tamam ben bir orospu çocuğuyum ama bu küfür leri hakediyormuyum

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum