hack haber

Microsoftta Açık Bulundu – SleytWinson !

Pentest Zamanı

Yerlatının en bilindik ünlü türk hackeri sleyt winson hack dünyasında büyük bir başarıya daha imza attı. Microsoftun önemli subdomainlerinden birinde kritik derecede sorunlara yol açabilecek bir açık bulup bu açığı microsoft şirketine sattı.

Başarıyı uzakta aramayın, bazen burnunuzun dibindedir.!

Hack dünyasında her insanın belkide yaşadığı sorunlardan birtaneside, bilinen, herkes tarafından yapılan şeylerle kısıtlı kalmasıdır. Belki microsoftta açık bulmak sizin için kulağa çok uçuk gelecektir fakat adam açık bulmuş amk. Neden sleyt yerine o kişi siz olmayasınız ki ? Herkesin yaptığı şeyler ile bir kısır dögüde kalmayın ve farklı şeyleri de araştırın. Öğrenin. İnsanlara soru sormaktansa sorunuzu internette araştırın. En azından spyhackerz.org gibi hacker forumlarındaki konuları açıp okuyun. Emin olun sizin için çok daha faydalı olacaktır.

Sleyt Winson’dan Açıklama !

Ben bir işi başardığımda inanın ki kendi adıma değil ülkem adına övünüyorum. Çünkü ben bir TÜRK evladıyım ve böyle büyük bir saldırıyı bir Türk olarak yapmaktan gurur duyuyorum. Varlığım Türk varlığına armağan olsun.! Bug researchi en iyi kimin başarabildiğini tüm piyasaya kanıtlama vakti.

HackNews Açıklaması !

İnternet ortamının en büyük hacking haber ajansı olarak bu başarısından dolayı ve ülkemizi siber alanda temsil ettiği için Sleyt Winson’ı tebrik eder, ülkemiz adına minnetlerimizi sunarız. İyiki varsın sleyt !

HackNews Tarafsız Habercilik Sundu 

Entrümpelung firma Hack forum