hack haber

Yunan Aşifte Türk Hackerine küfretti! ve Acı sonu (Spy müdahalesi)

TÜRK HACKERLER APTAL

Türk milletine karşı her fırsatta düşmanlık yapan Yunanistan vatandaşları bundan asla vazgeçmiyor ve sürekli Türk milletine hakaret yağdırıyor, artık türk hackerlerinede hakaretlere başlamış durumdalar ! “türk hackerler aptal” diyebilecek kadar ileri gitmiş durumdalar ! tamam aramızda ufacık çocuklardan maddi tokat yiyebilecek kadar aptal olanlar var ancak nasıl bunu genelleme cesareti gösterirsin ? neyseki SPYHACKERZ.ORG ‘dan ZEU kod adlı hacker öyle bir cevap verdiki !!

SPYHACKERZ YUNAN KIZIN İNSTAGRAM HESABINA VE BİLGİLERİNE EL KOYDU

Yunan kızı instagram hesabından ve kimliğinden oldu ! böylece türk hackerler aptal demenin bedelini yine türk hackerler ödetmiş oldu, tebrik ediyoruz gerçekten.

ZEU YUNANLI GÜZEL AŞİFTEYE ADETA TERSTEN SAPLADI

Yunan aşifteyi görünce azan ZEU kendine hakim olamadı ve türkün gücünü tüm yunanistana göstermiş oldu, Yunan aşiftenin çığlıkları Atina‘dan duyuldu ! Adeta XI. Konstantinos‘un kemikleri sızladı desek yalan olmaz.

YUNAN İNSTAGRAM FENOMENİ REZİL OLDU

Beş para etmez yunan kimliğiyle poz verirken objektiflere ZEU tarafından yakalandı ! Ve tüm yunanistana ibret olması amacıylada yayınlandı. Hesabı takip eden 76K kişi olması dikkat çekti

Hacklenen instagram hesabı: eviioannidou_official

https://www.instagram.com/eviioannidou_official/?hl=en

Türk hackerler aptal yazdığı zaman:

https://imgyukle.com/i/Vt3fgx

Yunan aşiftenin hesabına “Aptal sensin” yazısını bıraktığı o anın resmi:

https://imgyukle.com/i/Vt8o5n

İŞTE APTAL YUNAN KIZIN STORYNDE PAYLAŞILAN GÖRÜNTÜSÜ ! KİM APTALMIŞ ŞİMDİ GÖRDÜNMÜ ? DUA ET KİMLİĞİNİ İLKELERİMİZ GEREĞİ SANSÜRLEDİK.

https://www.resimag.com/p1/8950f37d027.png

ZEU Açıklaması: Daha önce girdiğim yunan hesaplarının bir dostu olan bu yunan mankenin bio suna Türk hackerler aptal yazısını gördükten sonra sinirlenip onun bilgilerini paylaştım ve ona bir imza bıraktım.

Türkiyenin Lider Hack haber sitesi Hacknews.org Gururla sunar..

1 Comment

  1. Zeu ve spy a tebrikler.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum