hack haber

Futbolcu Hacklendi ! Lamb ve Zeu Artık Daha Kutsal !

Sosyal Medya’nın Bitirim İkilisi İş Başında !

Fenerbahçe’nin en genç oyuncularından biri olan Allahyar Seyyadmeneş‘in(18) resmi mavi tikli instagram hesabı, sosyal medyanın haylaz ikilisi Lamb ve Zeu kodadlı hackerlar tarafından ele geçirildi ! Allahyarın hesabından fenerbahçeye ağır argo dolu satırlar dökmeyi unutmadılar ! Yapılan bu saldırıya S1K V3 G3Ç Operasyonu adını verdiler !

Acıma Duygularını Kaybettiklerini Açıkladılar ! 

Yapılan eylemin bir phishing olmadığının ve Sunucu tabanlı bir saldırı olduğunun altını çizelim. Lamb kodadlı hacker, ağı dinlemeye alıp şifrelenmiş sunucu ve istemci arasıda gelen giden isteğe müdahale ederken, zeu beklenmedik bir atakla hesabı webmaile bağlı olan Allahyar’ın resmi websitesinin sunucusuna sızdı ! Saatler süren bypass ve hesap içerisindeki faktörler, doğrulamalar neticesinde Allahyar Seyyadmeneş’in resmi mavi tikli instagram hesabına erişim sağlayıp, Spyhackerz ibaresi paylaştılar !  İran asıllı fenerbahçe oyuncusu olan Allahyar’ın takipçilerinden gelen ağır tepkiler ve şikayetler üzerine instagram ekibi devreye girip, Allahyarın hesabını geri teslim etti !!

Allah, Yar ve Yardımcınız Olsun ! 

En önemli detaylardan biriside, hesabı hacklenen oyuncunun bir “Türk” takımına ait olmasıydı. Kendilerinin TR’deki bağlantıları ve menajerleri ile şikayette bulunabileceğini göz önünde bulundurarak Lamb ve Zeu kodadlı hackerların çok iyi gizlendiklerini düşünüyoruz. Aksi takdirde ince bir ipin ucunda olduklarını belirtmek isteriz.

Kayıtlar ve Kanıtlar

https://archive.is/ZWksp

https://spyhackerz.org/forum/threads/allahyar-hacked.24986/

Hacknews Tarafsız Habercilik Ajansı olarak Zeu ve Lamb’ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz. 

4 Comments

  1. dayı bu nası başlık Tövbe tövbe

  2. eyvala dayı
    elinize sağlık
    spyhackerz

  3. Birazsaygi

    Sizin atacağınız başlığın. insanda biraz utanma olur.

  4. Mürrez

    adamın ismi allah amk

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum