Bilişim Haberleri, Gündem Haberleri, Hackhaber

ShiftDelete.Net Tekrar HACKLENDİ !

TEKZİP

HACKLENMEDİĞİ SÖYLENİYOR, SUNUCU HATASI OLMA İHTİMALİ VARMIŞ. MUHTEMELEN PHP SERVİSİNİ ANLIK DURDURUNCA KODLAR İŞLEVSİZ HALE GELİNCE TXT GİBİ EKRANA DÜŞTÜ. BİZDE YİNE HACKLENDİ SANMIŞTIK ANCAK İHBAR ASILSIZ ÇIKTI.

ShiftDelete.net adlı türkiyenin en büyük forumlarından biri an itibarı ile Tekrar HACKLENDİ !

SÜREKLİ HACKLENİYORLAR

Hackerler bu sefer Shiftdelete.net hacklemek ile kalmadı ve tüm şifreleri paylaştılar. Burada tabiki bu paylaşılan config bilgilerini paylaşmayacağız ancak spyhackerz.org adlı forumda konusu açılmış bir hacker tarafından o anlar an ve an kayıt altına alınmış isteyenler oradan detayları öğrenebilir.

Söylene’ne göre ana sayfaya sitenin config bilgilerini bırakmışlar dalga geçer gibi.. Hackleyenin kimliği henü belli değil.. kendisini gizli tutmayı tercih etmiş.

ShiftDelete.Net Gibi kadim teknoloji sitesinin bu derece güvenlik zaafiyeti yaşaması ve bunu alışkanlık haline getirmesine anlam veremiyoruz, herkesin beğenerek takip ettiği içerikleri ortada iken web sitelerine gereken ilgiyi göstermediklerini görüyoruz böylece.

Hakkı bey bu durum karşısında napacagı merak konusu geçmiş olsun diyoruz ve sıradaki indexi bekliyoruz 🙂

https://mirror-h.org/zone/2492918/
https://forum.shiftdelete.net/

4 Comments

    • shade

      lan k*rt dolleri sizi sike sike doymadim bi daha gelin bi daha sikeyim

  1. Kemiriyor

    Lan ne haberi zone kaydı yok spyhackerz yaz misiniz yalan haber yapmayin site reklamı bu burası tarafsız haber basın yayını bu ne zone yok lider siteyi buraya yamaliyon ve koyuluyon burda ve reklam yapıyorsun adeta hemi yazık lider siteyi küçük gösteri yön offf

  2. RedUser

    Alt tarafı bir DB Connect hatası. Ne büyütmüşsünüz…

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum