hack haber

Kim Bu Sleyt Winson [Röportaj]

Kim Bu Sleyt Winson ?

https://spyhackerz.org/forum/

Yeraltı hacking dünyasında önemli saldırılarda boy göstermiş ve varlığı çok eskilere dayanan bir dostumuzla olan röportajımızı yayınlıyoruz. Biz bu röportajdan çok keyif aldık, umarım sizlerde keyif alırsınız.

HackNews

Öncelikle röportaj teklifimizi kabul edip, ajansımızı isminizle onurlandırdığınız için şeref duyuyoruz efendim…
İlk olarak o klişe soru ile başlamak istiyorum;
İnsanların Underground dediği yani diğer ismiyle yeraltı piyasasına sizi iten en büyük unsur neydi/nelerdi ?
Hack aleminde nasıl böyle başarılı bir konuma geldiniz ?
Biraz bizleri aydınlatır mısınız ?

Sleyt Winson

Yer altı piyasasına beni iten en büyük unsur küçüklüğümde babamı bilgisayar başında çok görürdüm. Merak ederdim ve merakım büyüdükçe daha fazla artmaya başladı bilgisayarla çok daha fazla ilgilenmeye başladım. 2013-2014 yılında bir kaç ünlüden telefon aldım sosyal medya ile ilgili yardım istediler ve bende insanları kırmayı sevem biri olmadığımdan dolayı kırmayıp, onlara yardım ettim İsimler Engin Altan Düzyatan Seren Serengil Neslişah alkoçlar vb bir çok ünlü isimle çalıştım. Ondan öncesi 2011 Dönemi hacking olaylarını sürekli uzaktan izlerdim piyasada neler oluyor neler bitiyor bunlar çok ilgimi çekerdi

HackNews

Piyasanın en eskilerinden biri olmanızı Bilgi seviyinizden anlamalıydık zaten.
Peki hack, hayatınıza ne kattı ? Ne kaybettirdi ? Sanal dediğimiz yer reel hayata göre stress seviyesi daha mı yüksek daha mı düşük sizin için ?

Sleyt Winson

Hayatıma ne kattı diye soracak olursanız,  bu sayede kendi ayaklarımın üstünde durmaya başladım zamanla para kazanmaya başladım geçimimi sağladım ev + arabamı aldım bana kattığı şey çok sağlam 4-5 Dost ve paradır. Bu işi severek yapıyorum ve zevk alıyorum ilk başlarda maddi bir beklentim asla olmadı bu işi para için yapmıyorum fakat paramıda kazanıyorum.Kaybettirdiği bir çok insan oldu fakat bu yol uğruna kaybettiğim herşeyin, herkesin, yolu açık olsun. 

HackNews

Değerli Sleyt Winson,
yaptığınız her saldırıdan sonra sizinle kalıplaşmış olan “Varlığım Türk varlığına armağan olsun” sözünüzle adeta sanal alemde bir tarih yazdınız. Bu işe ‘Vatan uğruna’ mı yoksa ‘keyif-merak’ gibi bir sebepten ötürü mü baş koydunuz.? 

Sleyt Winson

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e çok fazla değer ve önem veriyorum Her Türk gencininde bu şekilde düşünmesini ve saygı duymasını istiyorum. Vatanıma milletime düşkün bir insanım Sosyal medyada Allah’a Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden bir çok hesabı devre dışı bıraktık bunlardan sadece 2-3 tanesini siz biliyorsunuz Çünkü sosyal medyada konu oldu Safiye İnci Ve Yusuf Sabo bunları hackledik bilgilerini bizzat Ben ve 1-2 arkadaşım siber suçlara bildirdik kendileri şuan Sanalı bıraktı codyax ve Norton’a eğer bu yazıyor. Okuyorlarsa selam olsun. Kısacası bu sözün keyif ve merakla bir alakası yoktur.

HackNews

Sosyal medyaya ne kadar hükmetsenizde farklı platformlarda, sizin yaptığınız işi yapmaya çalışan ve sizlere düşmanlık/kin besleyen ve bu doğrultuda isminizi karalama eyleminde bulunan insanlar var. Kendileri hakkında herhangi bir açıklama yapmayı düşünüyor musunuz ?

Sleyt Winson

Bunun hakkında fazla konuşmayacağım. ben arkamdan 40 tane köpeği havlatmayı çok severim isteyen herkes hakkımda konuşabilir ama Herkes benimle konuşabilir mi ? Bu tartışılır. İt ürür kervan yürür… 

HackNews

İnternet dünyasındaki varlığınız çok eskilere dayanıyor bundan ötürü bu soruyu sormadan edemeyeceğiz. 2 yıl evvel önce sosyal medya içerisinde Türk ünlülerin hesaplarına layne ekibi tarafından büyük bir saldırı yapılmıştı. Bu saldırılarda rol oynadınız mı veyahut saldırıyı gerçekleştiren ekip içerisindeki kişilerle irtibatınız, arkadaşlığınız, düşmanlığınız bulunuyor mu ?

Sleyt Winson

Bu saldırıların hiç birinde rol almadım fakat çoğu ünlünün hesabını kurtarıp teslim ettim Layne ekibiyle herhangi bir düşmanlığımız yoktur.

HackNews

Sizleri sleyt winson olarak biliyorlar peki ya kim bu sleyt winson ? kendinizi 3 kelime ile özetleyecek olsaydınız bunlar neler olurdu ?

Sleyt Winson

Hırs, İntikam, Vatan… Kesinlikle başarılı olmayı hırslı olmama borçluyum. Eğer hırslı bir karaktere sahip değilseniz hayatınız boyunca üzülürsünüz hiçbir yol katedemezsiniz. Eğer haksızlığa uğruyorsam veyahut bir kardeşim haksızlığa uğuruyorsa bunun hesabı elbet sorulur, intikamı seven bir karakterim var ister soğuk yemek olsun ister sıcak. Ben yemeğimi istediğim zaman istediğim şekilde yerim… Son olarak ben hayatımı ülkeme adadım. Her yaptığım icraat vatanım içindir bu böyle biline. VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN ! 

HackNews

Sosyal medyadaki uzmanliginizin birçok kanıtı halen youtube’larda haber sayfalarında, canlı yayınlarda konuşulur halde. Peki en ses getiren operasyonunuz hangisiydi, rica etsek anlatabilir misiniz

Sleyt Winson

Yani sosyal medya olarak sayarsak Mustafa Kemal Atatürk’ün heykelini tokatlamaya çalışan çocuk Yusuf’tu adı video heryerde paylaşıldığı için çocuğun hesabını alıp canlı yayın açtık +35 bin aktif kişi izliyordu 35 bin kişiyle beraber canlı yayında İzmir marşını söyledik çok eğlenceliydi ?

HackNews

O videoyu tüm haber editörlerimiz hayranlıkla izledi tekrardan yaptığınız bu saldırı için sizlere ülkemiz adına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.
Peki ya internet ortamında iyiki tanımışım dediğiniz veyahut keşke hiç tanımamış olsaydım dediğiniz isimler var mı ?

Sleyt Winson

İyiki tanımışım dediğim çok fazla değerli dostum olsada şuan aklımda bi anarchosa kardeşim var. Yeni tanımış olduğum biri olmasına rağmen kendisi çok sevecen, hoşgörülü ve sözünün eri biligili bir kardeşimdir..  İyiki tanımışım seni Anarchosa…. Keşke tanımasaydım değilde keşke bu çöplerle muhattap olmasaydım dediğim bir kaç insan illaki var ama prime gerek yok isim vermeye hiç gerek yok 2017 de bizim kullandığımız portalları destekleri 2019 un sonunda kullanan cahil bir kitle var en çok onlara üzülüyorum ellerindekini altın sanıyorlar siz 30 tl kontör dilenirken biz o portalları kullanıyorduk. çalıntı tikli hesabın kullanıcı adını değiştirip kendini ilah sanan ondan sonra kızları yalayan bu Abaza tayfaya acilen vazgeçmelerini söylüyorum vazgeçin manyak olursunuz

HackNews

Anlattıklarınız adeta utanç silsilesi, insanların yüzünü kızartacak türden şeyler..
Peki ya iki secenek sunsalar..
Birisinde reel hayatin sosyalini kesseler diger secenekte de sanal ile arani kesseler hangisini tercih ederdiniz ? Sanal mi Reel mi ?

Sleyt Winson

2 hayatımda gayet güzel geçiyor bu soruya İnan’ın nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum hangisiyle aramı keserlerse kessinler çok koyacağına Emin’im ama ben bu soruya cevap veremiyorum 2 sinden biri giderse bir yanım hep eksik kalacaktır 🙁

HackNews

Sosyal medya artık hayatımızın bir bütünü haline geldiğinden dolayı cevabınızı saygıyla karşılıyoruz… Yaptığınız saldırılara hayranlık duyan büyük bir kitle var ve bu kesimin içerisinde yaşca küçük kardeşlerimiz de var. Onlarda haliyle idolü olarak gördüğü insan gibi olmak için ‘hack’ öğrenme yoluna giriyor. Bu işe yeni girecekler ve kendini geliştirmek isteyenler için vereceğiniz öneriler çok önemlidir diyerekten önerilerinizi beklemeteyiz…

Sleyt Winson

Bu yazımı okuyan kardeşlerim için onlara en büyük önerim yazılım ağırlıklı ilerlemeleridir. Hackin temellerini oluşturan, mantığını oluşturan en büyük unsur yazılım/programlamadır. Unutmayın hızlı başarı sadece ego getirir, huzursuzluk getirir. Webe ilgi duyuyorsanız; html + css + php/asp  + javascript ağırlıklı ileyleyin. Pc yazılımı için bash  + python  + perl  + ruby ağırlıklı bir yol izleyebilirsiniz. Unutmayın sizi sizden daha çok kimse düşünmez, kendinizi geliştirmeye bakın.

HackNews

Reel hayatınızda neyle meşgulsünüz ? Halen okul okumaya devam mı ediyorsunuz ? Yoksa serbest meslek mi ? geçiminizi sosyal meydadan mı geçiriyorsunuz ? 

Sleyt Winson

Reel hayatımda bir işle mesgül değilim okulu yıllar önce bıraktım durumumuz iyi. Sosyal medyadan geçimimi sağlıyorum ek olarak sahibi olduğum 1 butik var durumum iyi yani Allah’a şükürler olsun gayet güzel kazanıyorum

HackNews

Umarım çok daha fazlasını kazanırsınız değerli sleyt winson.. Bir ekibiniz var mı ? Winson lakabı sadece size mi özgü ? Yoksa başka kullananlarda var mı. ?

Sleyt Winson

2014-2015 zamanlarımda bi ekibim vardı fakat artık yok kendileri internet alemini bıraktı onları burdan selamlıyorum. Winson lakabı sadece bana özgü fakat seven kardeşlerim kullanıyor Sorun yok kullanmaya devam edebilirler.. 

HackNews

Bu güzel röportajımızı geri çevirmediğiniz için ve tekrardan ajansımızı isminizle onurlandırdığınız için sizlere miteşekkiriz. Son olarak söylemek istediğiniz birşey var mı ?

Sleyt Winson

Öncelikle burdan seven kardeşlerime selam yolluyorum beni takip etmeye devam etsinler 2020 yılında bomba gibi işler yapacağız ağzınızın açık kalacağı işler ve son olarak Hacknews Ekibine teşekkürlerimi iletiyorum gösterdiğiniz ilgi için tekrardan sonsuz Teşekkürler güzel bir röportajdı <3

HackNews Tarafsız Habercilik Ajansı

Entrümpelung firma Hack forum