hack haber

YILBAŞINDA OLAYLAR OLAYLAR

GÜNDEMİ SARSACAK

Daha önceki haberlerimizle bu kuş beyinli ile biraz gırgır geçmiştik ancak bukez kulislerden gelen haber ise bomba etkisi yaratacak ! çünkü kabul edilebilir birşey değil.. Sıkı durun öğrenmeye hazırmısınız ?

Aslında bu haberin gerçekliğini teyit edemediğimiz için yayınlamak istemedik ancak bugün bile bu konu hakkında bildirimler geliyorsa mutlaka birşeyler yaşanmıştır, hiçbirşey olmasa bile mutlaka birşeyler olmuştur. Bu durum artık haber değeri taşımaktadır.

MEĞER GERÇEKTEN KUŞ BEYİNLİYMİŞ

Yeni yıla saatler kala Turkhacks.com ekibinden dahil olmak üzere 3-4 kişiden bildirim geldi! Scorpiol’un yönetimden atıldığı bile söylendi ! sebep olarak ise sitelerinde açtıkları yılbaşı kutlaması konusunda ScorpioL‘un deaş(işid) terör örgütünü övücü açıklamalarda bulunması. (oha amk) Reyna katliamcısının geçmiş yıllarda yaptığı katliamı övücü bazı kelimeler sarf ettiği için ortalığın fena şekilde karıştığı söyleniyor. Neredeyse scorpiol yönetimden atılma durumuna gelmiş ancak her nasıl olduysa bir şekilde ortalık yatıştırılmış ! ancak turkhacks’den bir kısmın bu durumdan oldukça rahatsız oldukları görülüyorki bize ısrarla bu konudan bilgi verdiler.

İşte gelen bildirimlerin ekran görüntüleri ve hepsi aynı anda yollanmadı gün gün saat saat ortada bizde asla yalan yok.

SİTENİN DEĞİL BİREYİN SUÇU BU

Tabiki burada Bu konuda Turkhacks.com‘u suçlamak haksızlık olur sonuçta kimin ne çıkacağı belli olmuyor. Ancak kendilerinden bir resmi açıklama bekliyor hack camiası bu konunun netliğe kavuşması için.

KARA BAYRAK SEVDALASI RAPORLU DELİ HAKKINDA

Sana yazıklar olsun scorpiol biz seni mavi bayrak saplantılı sanırdık ancak meğer kara bayrak sevdalısıymışsın, 46 raporlusun delisin melisin ama bukadarını kimse beklemiyordu senden, aslında daha önce hacklediğin sitelerde arapça ve neşit müzikler çalıyordu hatta bikeresinde deaş bayrağı bile vardı diye hatırlıyoruz meğer sen gerçekten ciddiymişsin !şimdi sana soruyoruz scorpiol adlı kuş beyinli , ırak , suriye, hatta türkiyede öldürülen binlerce masum insanın kellesini kesip futbol oynayan bu terör örgütünü ne hakla savunmaya kalkıyorsun ? çok meraklıysan AİLE BİREYLERİNİ yollasaydın vaktinde deaş’a ? madem gözünde onlar kahraman ? hatta sende bi kanat uçup gitseydin türkiyeden suriye’ye , neden yapmadın ? uzakdan atıp tutmak dahamı kolayına geldi , ne güzel değilmi evde oturuyorsun hatta senin şu bardak saplantında varya , bardaklarınla oynuyorsun masada felan , belki üzerine deaş logosu felan bastırıyorsun ? bağdadi için yas tuttun belkide ha ? manyak lamer seni.

Konuyu özetliyecek olursak ScorpioL ‘un işid ile ya bağlantısı var yada ağır sempatizanı durumunda !

Hacknews Taraftar değiliz Haberciyiz haberci…

13 Comments

  1. EBU EBBEH

    Sefa sana abi dedik adam sandık kahbenin çocugu çıktın. Şerefsiz oğlu şerefsiz scorpiol sefa götün bok tutmaz olsun isal ol vatan haini it.

  2. THS

    Resmen ağlıyorsunuz sizi takan kim var THS den bir tane yorum yada daha önce ki haberkeriniz de yorum YOK olamaz da neden?çünkü sizi sikleyen yok cevap verme gereksimi bile duymuyoruz istediğiniz haberi yapın şimdi 🙂 her gün sayfanızı takip ediyorum THS ile ilgili bir haber varsa giriyorum bakıyorum gülüyorum çıkıyorum neden? Çünkü siklemiyoruz hadi anam siz haber yapamaya devam edin bakalım 😀

  3. Security

    Scorpiolun sanalın gelmiş geçmiş en büyük orospu çocuğu olduğunu anlamam uzun sürdü sanal alem affetsin !

  4. Roselly

    Yine şenlenmiş ortalık.d

  5. SHADE

    Adam Türk silahlı kuvvetlerde astsubay, adama saygınız yok anladık bari TSK mensubuna saygınız olsun. Ona buna pkklı işidci diyon ama tsk askeriyle taşşak geçiyorsun asıl hain sensin it

  6. Black Star

    Scorpiol eşşeğinin zaten işid ile bağlantısı olduğunu çok önce öğrenmiştim ki bu sebep ile kavga etmiştim kendisi ile hala bu beyin ile iş yapıyor

  7. Primin iyisi kötüsü olmaz devam edin üvey evlatlarım 🙂

  8. SHADE

    Bende pkkliyum benim anami sikin 🙂

  9. SHADE

    Benim anami sikin ben de pkkliyim

  10. sakın kuş beyinli olan sen olmayasın

  11. CaLVINaToR

    Ben Orospu evladıyım annemi sikin

  12. Spy hackerz müziğini nereden bulurum yardımcı olun lütfen

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum