hack haber

Scorpiol Ürünleri İndirimde !

Scorpiol

KANATLARI KIRILAN MAVİ KUŞ SCORPİOL KANATLARINI TEDAVİ ETTİRME YOLUNDA !

Herkesin tanıdığı uçamayan mavi kuş yine yaptı yapacağını. Yaptığı kahpelikler ve yaptığı hain planların ardından sanaldan para kazanmaya başladı.

Scorpiol artık ürün satarak geçimini sağlıyor!

Belli bir süreliğine seyyar satıcı olarak cuma pazarlarının önüne tezgah açıp daha sonra zabıtlar tarafından kovalanan scorpiol artık instagram sayfasından satış yapmaya başladı. 

 Instagram hesabı üzerinden yayınladığı bu bardak yukarı kaldırdığınız zaman çipet pet pet pet diye ses çıkarabiliyor, hemde 2 alana bir bedava.

Reklam Videosu:

İŞTE SCORPIOLUN ÜRÜN TABLOSU :


Fiyat Tablosu:

1 Adet scorpiol yazılı bardak 95₺

2 Adet scorpiol yazılı bardak 100₺

1 Adet Beyaz Cici Kuş Mavi Gölge Tişörtü 50₺

Yukarıdaki Tişörtün Aynısının Siyah Rengi 60₺

Hacknews Açıklaması

Bizlere deneme maksatlı gönderdiği ürünler spot mal çıktı. Bardağa kahve doldurduk bir yudum aldık bardağın kulpu elimizde kaldı.  Tişörtü giymemizle yırtılması bir oldu. Yani arkadaşlar yanlış anlamayın fakat bu vereceğiniz ücrete değer mi bilemiyoruz fakat toplu sipariş alabilirsek scorpiol indirim yapacağını söyledi.

Scorpiol’dan Açıklama

Arkadaşlar fazla uzatmak istemiyorum daha basılması gereken ürünler var.. Satışa sunmuş olduğumuz scorpiol yazılı bardakların anlatıldığı gibi ses çıkarma özelliği bulunmakta. class görünüşüyle saygınlığınızı arttıracaktır. Tişörte gelecek olursak sadece stoklarımızda M beden kaldı. Hacknewsden gelen müşterilere ürünlerde %5 indirim yapacağım. Saçma salak pazarlıklar yapmaya çalışmayın tepemin tasını attırmayın gagamı götünüze sokturtmayın. 

Not: Bardak alacaksanız iki adet almayı unutmayın.. Neden mi ?  Çünkü iki eliniz var.. 

Hacknews Tarafsız Habercilik Ajansı Scorpiola Bol Kazançlar Diler

4 Comments

  1. ZEU

    ÇWWMWNWJSUSQJWŞSJ1NSMDNWK1WUSHWKQPWWI1NAÖDBEÖQİQDLQWLDŞWÇQŞNDBWMWSLPSUWWPWODUSYATSNDBDNCÖCĞEPWLEŞWWISYSHWKWPCUDNWBQBQİQĞQP2UWHJWQLQŞDMENDÖCÇVÖGLEJWYQHWLQPWLDLDŞDMCLSŞWQLWJWISLWŞWIWUWYZJDMWÖQĞQĞWODKDÖCŞDŞXMCFMQŞQĞSL

  2. THS

    HEY AM SURATLILAR SİZ KİM BİZİ KARALAMAK KİM HEPİNİZİN AMINIZA BASICAZ

  3. Scorpiol

    turkhacks işinde ben yokum adminim ama yokum yazın

  4. By_uMuT

    bEnDE güVEnİp bArdAK ALdIm şErEfsIz lAmER scOrpiOl bArdAğIN IçİNe dÖl AkITmIŞ AğzImA bUlAŞtI

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum