hack haber

Facebook Personeli Hacklendi – Sleyt Winson İmzası

Freya Fox Hacklendi !  

İnternet ortamında yüksek bir saygınlığa erişmiş olan Freya Fox adlı Facebook Personeli Hacklendi ! Saldırıyı yapanın ise bir grup olmadığı ve sadece bir kişi tarafından gerçekleştirildiği öğrenilince internet ortamı Sleyt Winson kodadlı hackerin gücüne bir kez daha tanıklık etti. Ayrıyeten Freya’nın youtube ve twich gibi platformlarda fenomen biri olduğu  bilinmekte..

Sleyt Winson Freya Fox’u Deşifre Etti ! 

Freya’nın Facebook ‘Moderator‘ hesabına erişim sağlayan Türk Hacker Sleyt Winson, hesabın verilerini indirerek bu bilgileri erişim sağladığı hesaptan paylaşıma sundu. Facebookta kısa süreli bir kaos çıktı diyebiliriz. Freya’nın DM konuşmalarını gören takipçilerinden çok büyük tepkiler geldi. Adeta kendi ortamında linç edildi..

Freya Fox Neden Kendi Takipçileri Tarafından Linç Edildi ? 

Freya’nın hesabındaki gizli resimler sleyt winson tarafından ifşa edildi.. Freya Fox’un aslında bir erkek olduğunu ve kadın hormonları alarak cinsiyet değiştirdiğini Türk Hacker Sleyt Winson tarafından paylaşıma sunuldu. İşte o resimler…

Arap Facebook Moderatörleri Devreye Girdi ! 

Sleyt Winson’ın saldırısına uğrayan ve linç eylemine kurban giden Freya Fox  devreye Facebook platformunun Moderatörü olan Sadia Rahman adlı arkadaşını soktu. İşin içine moderatörler adminler girince  sleyt winson eylemi daha fazla sürdürmedi.  2.000 Amerikan doları karşılığında Freya’nın hesabını geri teslim etti.. Freya’dan aldığı ödeme ile kimsesiz çocuklar vakfına yardımlarda bulunan sleyt winson yaptığı işin etikliğini tüm sanal aleme birkez daha kanıtlamış oldu..Konuşmalar;

Sadia Rahman ve Freya Fox, yapılan bu saldırı hakkında Facebook’un baş adminine Sleyt Winson hakkında bilgi vererek şikayette bulundular.

Hacknews Açıklaması Sleyt Winson kimdir diyecek olursanız, Zamanında instagram sunucularına yaptığı saldırılar ve Microsoftta bulduğu açıklar ile biliniyordu. Belli bir zaman Pentest ile uğraşmış olan Sleyt Winson kodadlı hackerin şuan sosyal medyada adeta tarih yazdığı gözükmekte.. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan bu ismin umarım birgün yanlış anlaşılmadan dolayı içeri girmemesini tüm içten dileklerimizle temenni ederiz. Malum,  işini iyi yapan kim varsa herkes farklı suçlamalardan dolayı hapse girdi.

Sleyt Winson’ı Yakından Tanımak İsteyenler İçin Yakın zaman içerisinde röportaj yapacağımızın altını çizelim. Takipte kalın. 

Entrümpelung firma Hack forum