hack haber

Teröristlerin Efendisi By_uMuT Küllerinden Tekrar Doğuyor(Küllerini Sikeyim)

Unutmadık,Unutmayacağız, Unutturmayacağız!

Geçtiğimiz aylarda hack camiası olarak çok zor zamanlar geçirdik. Tüm sanal alemi derinden etkileyen büyük bir kayıp verdik. Spyhatz ekibinin kurucusu Mario(Baris Ay) Trafik kazası sonucu hayata gözlerini yumdu.

Dilerseniz buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.. https://spyhackerz.org/forum/threads/spyhatz-kurucusu-mario-vefat-etti.21750

https://hacknews.biz/2019/08/05/baris-ay-spyhatz-com-kurucusu-mario-vefat-etti/

PKK’lı Kokusu Alıyorum..

Bu üzücü olaydan aylar sonra bugün rezil bir durum ile karşı karşıya kaldık.  Barisay.com.tr domainli Mario’ya ait olan website pkk’lı hackerlar tarafından hacklendi… Tabi bu index sayfada fazla kalmadı.. Spyhackerz yönetim ekibinin 30 dakikalık bir uğraşı sonucu domain suspend edildi. Vefat etmiş olan bir insanın sayfasına index atmak nasıl bir alçaklıktır ? uzantısı tr olduğundan dolayı  mı ? Veyahut Barış Ay’ın saygınlığından dolayı prim mi yapmak istediler ? Bizler için Barış Ay’ın ne kadar değerli biri olduğunu bildikleri için mi böyle bir saldırya başvurdular ?

TEK KELİMEYLE OROSPU ÇOCUKLUĞU!

TERÖR SEMPATİZANI By_uMuT HAKKINDA !  BARIŞ AY DAVASI İLİŞKİSİ.. 

Saldırı MezopotamiaHackers adlı orospu çocukları tarafından yapıldığı somut deliller ile kanıtlanabilse de soyut olarak hacknews ajansı olarak birşeyler sezmedik değil… Ne hikmettir ki By_uMuT hakkında haberler yayınlanmaya başlandıktan sonra barisay.com.tr domaini PKKLI hackerlar tarafından hackleniyor ki şöyle birşey var; bu gurursuz, onursuz orospu eniği By_uMuT un birçok defa MezopotamiaHackers forumunda bilgi alışverişi yaptığı tespit edilmiştir… Pasif üye olsa da üyeliği bulunduğu gün yüzüne çıkmalı… (PASİF İBİNE)

NEDEN BU EŞEK SİKEN HACKER ?

Türkiyede PKK sempatizanı olarak nam salmış olan kim ?
İcabında kendi sitesine bile index atacak kadar şerefsiz olan kim ?
PKK’lı tüm hackerler ile kanka olan o isim acaba kim ?
Sürekli site değiştirip utanmadan türkçü kılıfına girip duran kim ?
Her sene işlediği suçlar yüzünden farklı nickler değiştiren kim ?
Vefat etmiş bir insanın sitesini hackleyecek kadar kim küçülebilir ?

KİM KİM KİM KİM KİM ?

Aklınıza gelen ismi biliyor gibiyiz.. By_uMuT olsa gerek..
İşte bu soruların cevabı by_Umut olduğu için tüm yollar ona çıkıyor bu şerefsiz girişimde.
Wurkac team adında timi vardı hatırlarsınız ? bu bile tıpkı pkk gibi pusu kuran şerefsizlerden özenilerek kurulmuş bir ekiptir, aynı tıynettedir.
NORSLAR İLE TERÖRİZMİN ZİRVESİNE ÇIKMIŞLARDI VE SONRA FOYALARI ORTAYA ÇIKINCA KAPATMAK ZORUNDA KALDILAR NİCK DEĞİŞTİLER YİNE OLMADI YİNE OLMADI ELEBAŞI PEŞİNDEYİZ BUNU UNUTMA

Alçaklığın El Kitabı ! HATTA ANSİKLOPEDİSİ !

Kahbelik nasıl ve nezaman yapılır ? vatana ihanetin 50 tonu nedir ? eşşekler ile cinsel münasebet, PKK sempatizanlığı, Banka soygunu, İçinde gram vatan millet sevgisi olmayan, evine(mağarasına)  kaçak elektrik çeken,TR cc kullanan, yolsuzluğa başvuran, kaçakçılığa ve hırsızlığa teşebbüs eden,  her defasında Türkiye Cumhuriyeti anayaslarının aleyhine davranışlar sergileyen, Türk Websitelerini sırf keyif olsun diye hackleyen birisinden bahsettiğimizi lütfen unutmayın.. Bir insan daha fazla nasıl pislik olabilir ki ? İnanın ki aklımız almıyor…

İki elimde kaçak kredi kartlarım, Allahım sana geliyorum sana 

Hacknews Açıklaması

Her ne bok yemiş olursan ol umut, Son yaptığın barış ay olayı hakkında peşini bırakmayacağız. Çok yakın zaman içerisinde bu yapılan alçak eylemdeki ismi geçen orospu çocuklarıyla dayanışma halinde olduğunu EGM’ye ve birçok gerekli mercilere ileteceğimizi asla unutma. Sen ne tür bir karaktersizsin umut ? Düşündükçe bizim içimiz yanıyor, vefat etmiş bir insanın websayfasına PKK indexi atmak nedir ? Sende hiç mi adamlık yok, hiç mi vatan sevgisi yok.. Sen nasıl bir insansın umut ?  Sana insan diyenin ben cibiliyetini sikeyim. Açtığın kaçak cc ile forumlar biryere kadar değil mi ? Forumuna javascript mining koyup bizzat kendi üyelerinin pclerinin anasını siktin, sunucu paranı onlar karşılamadı mı ? Yaptığın karaktersizlikleri not alsak, TDK kitabı gibi olur… Bu teröristin sitesinde takılan sözde “türk” arkadaşlara bu yanlışdan dönme çağrısı yapıyoruz bu terör sempatizanı ve sitesi terörle mücadele tarafından mutlaka takip altındadır ve hepiniz bu mağara eşşeği yüzünden göt altına gidebilirsiniz yol yakınken dönün. Sana söyleyebileceğimiz son şey;

HER BOKU EDERİM KAÇARIM GİDERİM KİMSENİN RUHU DUYMAZ SANMA! SENİ TEMİN EDEBİLİRİZ Kİ BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ.. BU TERÖRİSTİN PEŞİNE DÜŞTÜK BİKERE ! NE DOSYALAR VAR ELİMİZDE HEPSİNİN VAKTİ GELECEK ELEBAŞI.

AN İTİBARIYLA TERÖRLE MÜCADELEYİ BAŞLATIYORUZ.

Hacknews Tarafsız Habercilik.

13 Comments

  1. DEWRIMHACKTEAMPKKHACKTEAMCOLDHACK

    lan keknews fazla atarlı giderli konuşmayın sikerler adamı ha

  2. Anarc sana ne oldu ,batiyor galiba birseyler? By_umut’un arkasindan surekli laf atiyorsun derdin ne senin adammisin?

  3. Eskilerden :)

    Şimdi bunun sıçtığı ergenler toplanır biz tüyelim.

  4. By umut un ad soyad ev adresi numarasını vs bilen varsa bana yazsın acil.

    [email protected]

  5. MezopotamiaHackers

    Her Biji
    Kızıl_Mert Buradaydı

  6. PKK

    Kızıl_Mert burada

  7. Merhaba Ben bY_uMuT ;
    öNcELLikLe SeLaM HerKeZZe , biLiYorSunuZ Ki IRAK BöLgseL yönetimi iLe çaLışmlarım var ancak bana yorum yapmadan önce hobiLerimi ve fobiLerimi açıkLamak istiyorum….
    HobiLerim:
    Türk sınırına roket atar ile bomba atmak
    Uçak savar ile Atak helikopterlerini taramak (gece güzel görüntüsü oluyor)
    Alışveriş merkezine canlı bomba olarak girmek
    Suikast düzenlemek
    Mağra bulmak saklanmak (kış boyunca güzel gidiyor kaçak elektrikte çekiyoruz hatta ve hatta jeneretör çalıştırıp hack yapıyoruz)
    Kayanın altına saklanmak (özel harekatçılar bulamıyor beni)

    bunlar hobiLerim arkadaşlar
    beni pkklı terörist olarak görenin aklına tüküreyim çok küçük yaştayken abim beni dağa götürdü zeytin ekmek yedik sarı donlu abiler geliyordu bize hewal diye sesleniyordu bende norslar.org grubunu kurdum ve Türk sitelerine saldırmaya başladım (bi nevi pkknın internet komandosu oldum) ardından bizim hewalleri çağırdım börü70 filan öylece grubu kurduk fakat param bittiği için turkhackste terör faliyetlerime devam etmekteyim. Gururla Ne Mutlu Kürdüm diyebiliyorum. Ayrıca SerWan en sonki operasyonda şehit oldu dağa kaldırdık gömdük (altınları vardı üstünde çaldım) beni yargılamayın lütfen bu hayatı sizde yaşasaydınız sizde benim gibi olurdunuz siz sıcacık yatağınızda uyurken ben mağrada keleş yağlıyorum. SERWANCANNN <<<333

  8. Kuzi Keri Hack Team

    meRHaBaLaR aRKadaŞşakLarıM bİz KuZi KeRi HaCK TeAM oLaRaK bY_uMuT hEWaLLe YoLLaRıMıZı AyıRmA KaRaRı aLmıŞ BuLunMakTaDıR. BuNuN eN öNemLi eTkiSi KenDiSiNiN bİr PeZeVeNK oLmaSı. SöYLenTiLeRe GöRe KaRıSıNı PaZaRLıYoRmUş. TaMaM KaRıSıNı BiZDe siKmiŞ oLaBiLiRiZ AmA aRTıK iFŞa oLdu bY_uMuT hEWaL. Bu YüZDeN eL aLtıNdaN KaRıSıNı siKMeYe dEvAM eDeCeĞiZ aMa YoLLaRıMıZı aYıRdıK.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum