hack haber

Sanal Ortam Kevaşeleri [Underfamily / By_uMuT

DOLAPLAR GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

Ajansımızın ekmeğini yiyerek piyasada çok hızlı bir şekilde yükseliş yaşayan Underfamily adlı sözde hacker ekibi büyük faka bastı !

Tezgah Açmışsınız Hayırlı Olsun

Daha öncede de By_uMuT tarafından tezgahlanmış bir konudan bahsetmek gerekirse; kendi forum sitesini hackletip spyhackerz.org adlı hacker forumuna aklı sıra sm çekmeye çalışmasıyla kendisini tüm sanal-ı aleme küçük düşürmüştü… Bahsi geçen habere buradan ulaşabilirsiniz… TIKLA

Yaptıkları tezgahlarla ve gerçek nicklerini saklamalarıyla gündeme oturan underfamily adlı grubun çevirdikleri dolaplar gün yüzüne çıktı !

İnanın ki merhametimizden dolayı Hacknews ajansı olarak bizlere bildirilen o kadar çok haberi görmezden geliyoruz ki, hepsini yayınlasak piyasada ifşa olmayan tek Allahın kulu kalmazdı..

Bizler son derece nezih ve hoşgörülü insanlarız... Buna rağmen, bazı dangalakların yaptıkları çakallıklar artık sınırımıza dayandı…

Günden güne bok yoluna giden hacking piyasasındaki yüz kızartacak en son noktaya gelmiş olmalıyız ki; insanlar kendi kurduğu siteleri hackleterek ünvan yapmaya çalışmakta…

Bazı salaklar var ki, By_uMuT ile B0ru70 arasındaki düzenbazlık dolu anlaşmalar gün yüzüne çıkmayacak sanıyor…

Sana sesleniyorum kahpe eniği b0ru70! Eski ortağın olan z3r0fy’dan shell hırsızlığı yapıp By_uMuT‘a satmadın mı ?

By_uMuT‘un tüm siteleri zaten senin yönetiminde değil miydi ?

umut adlı anne tarafı pakistan baba tarafı diyarbakırlı olan terörist orospu çocuğuyla birlikte dayanışma halinde değil miydiniz ?

Yüzsüzler Bir Adım Öne ! 

Tehtitleri boş… etki etmez…
Şeref fakirleri sizi.. Bunca piyasayı kandırırken yüzünüz hiç mi kızarmadı ? Bu kadar insanı neden aptal yerine koyduğunuzu aranızdaki hangi yüzsüz açıklayacak diye sorsam hepiniz bir adım öne çıkarsınız çünkü hepiniz yüzsüz karaktersiz insanlarsınız…

B0ru70 neden nickinden rahatsız olup Underfamily maskesinin ardına saklandın ? Rootayyıldız tarafından ifşa edildin diye mi ?

Kaçarın yok b0ru ! bu sefer hakem ofsaytı gol saydı…
Suriyelilere benzeyen şemalini buraya da eklemezsek habercilik anlayışımıza ters düşer…

Kaldır eteklerini oğlan tipli yaratık
Yamuk dişlerine tuz döküpte taşaklarımı yalatırım !!

Nonoş seni kedimi oldun sen

Serseri çocuk izlenimi vermek için orta parmak yapıyorsun ama tam bir ibneye’e benziyosun, otur 0

Hacknews – Vasıfsızlarla Mücadele Ekibi Sundu

5 Comments

  1. ERTUĞRUL TURAN ( B0RU70 )

    Belliydi zaten underfamily gibi aptal bir oluşumun başında by_umut ve b0ru70 gibi zihinsel engelli orospu çocuklarının olduğu. adam ifşalandıktan hemen sonra underfamily sitesi ve hacklink-db denen site kapandı nedense çok ilginç :)))) bunlar sik kadar aklıyla milleti kandırmaya çalışıyor ama ergen orospu çocuğu ERTUĞRUL TURAN ( boru70) her zaman ki gibi kimseyi kandıramadı :)))

  2. Scorpiol

    Rütbe almak sadece sorumluluktur ihanetin bedeli vardır.

  3. Rahatsizz

    Ne gömmüş lan öyle benim canım acıdı

  4. M3T4L

    Suriyelilere benzeyen şemalini..
    AŞQĞQĞQOZLMXMSĞQĞAŞS VAY AQ SURİYELİSİ

  5. Yorumcu767

    Ben bu işin başında Umut’un olduğunu sanmıyorum. Ortalığı karıştıranlar Agent ve Whitespy bence. Zaten Norslar sitesine bunlar index attı sonra Agent ifşa edildi Whitespy bir anda kayboldu. Şöyle anlatayım, norslar mizah konusu olunca herkes terörist umut vs diyordu bu Agent ve Whitespy zaten milliyetçi çocuklar bastılar umuta. Underfamily’in başında bu ikisi vardır, yoksa bile ikisi birleşip yeni işler yapsın ben dostluklarına hayranım. Biz 13 yaşında ne yapıyorduk AMK el kadar çocuklar kendilerini yazılıma adamış kafa dengi birbirlerini bulmuşlar. Ülkeye böyle gençler lazım, umut gibi düşük insanlar ile fazla takılmasınlar.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum