Genel

Spyhackerz 25.000 Üyeye Ulaştı – Aktiflik Rekoru Kırıldı !

SPYHACKERZ PİYASANIN NİRVANASI ! 

2006 Yılından beri zaman zaman duraklamlarına rağmen, gerek imhatimi olsun gerekse spyhackerz olsun, hiçbir şekilde bu piyasadan elini ayağını çekmeyip üyelerini yalnız bırakmayan bir hacker topluluğu olduğu tüm kurum ve kuruluşlar tarafından tescillenmiştir  !

25.000 üyeye çok kısa bir zaman içerisinde ulaşan(14 Yıl Sürdü) yayın hayatı 1-2 ay süren bayram harçlıklarıyla açılan forumların aksine Spyhackerz 2006 Yılından bu yana uzun vaadeli olarak hiçbir şekilde kapanmamıştır ve yayın hayatı kesilmemiştir.

Bünyesinde birçok suçlu, tekinsiz, tehlikeli insan türü barındıran spyhackerz.org son günlerde online sayısını arttırarak türk hack dünyasında büyük bir başarıya imza attı !  25.000 Üyeye ulaşan hacker platformunun kurucusu olan Mectruy‘e altın klavye ödülü verildi !

2019-12-08 tarihi,  pazar günü akşamı, saat 9 sularında; online sayısı 68’e ulaşarak bir aktiflik rekoru kıran spyhackerz.org Türkiyenin en bilindik ve en aktif hacker platformu seçildi !

Hack piyasasında sadece kendisiyle yarışan ve kendisi haricinde başka rakibi olmayan bu azılı hacker grubuna yayın hayatında başarılar dileriz. 

Hacknews Tarafsız Habercilik Ajansı Sundu

2 Comments

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum