hack haber

Emule.com HACKLENDİ [Serberus darbeyi vurdu!]

SERBERUS BİRKEZ DAHA SANAL ALEMİ SALLADI

Daha önce türk hack camiasına adını, agos.com.tr adlı ermeni yayın kuruluşunu çok kritik bir zamanda hackleyerek duyurmuş olan Serberus kodadlı hacker en az onun kadar sağlam bir icraat “Emule.com hacked” olayınada imzasını atmış oldu. Herkes tarafından saygı ve sevgi gören Serberus nekadar önemli bir hacker olduğunu yine gösterdi.

EMULE SENİ HACKLENİRKENMİ GÖRECEKTİK ?

Emule bildiğiniz üzere bir zamanların en popüler dosya paylaşım sitesiydi dünya çapında kullanılıyordu, Ama hala ayakta olan torrent ağıdır. bir de hızlandı ki sormayın. dünya çapında sıkı takipçisi ve paylaşımcıları var. torrent kapanmış diye ağlayanları gördükçe emule’nin hala devam ettiğini görüyoruz ancak resmi sitelerinin haclenmesi kullanıcılarında biraz şok etkisi yaratacaktır.

PARANIN İKİNCİ PLANDA OLDUĞUNUDA GÖSTERDİ.

Serberus kod adlı hackerin böylesine büyük bir siteyi hackledikten sonra arkadaşlarınada indexte selam geçmeyi unutmamıştır, birçok kişide oluşan görüş şöyle olmuştur “Emule’yi hackledin dalga geçer gibi indexmi attın?” aslında evet böyle bir siteye sızan birçok kişi hacklemek yerine siteyi yüksek paralara satardı ancak Seberus’un hack işini para ile karıştırmadığı ortada.

http://www.emule.com

http://zone-h.org/mirror/id/33044892

https://archive.li/3sIKl

https://web.archive.org/web/20191207022844

https://turkharekat.com/indexlerimiz/

Hacknews.org Açıklaması: Böyle sağlam icraat yapan hackerlerin birer birer azaldığı dönemde Serberus gibi hackerler umarım tekrar çoğalır demekten başka bir umudumuz yok.

2 Comments

  1. KRAL

    Bu adam tek kelimeyle.
    KRAL

  2. Comment by post author

    Acımamış amk cidden helal olsun

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum