hack haber

Lamer olmak zor iş

Nefesinizi Tutun

Hacker olarak nitelendirdiğimiz insanlarda belli başlı yetenekler gözlemlenmelidir. Sistemde açık bulabilme, exploit yazıp, kullanabilme, sistem içerisinde bug oluşturma, sunucuların köküne inerek yetki kazanma gibi işlemler vs bu örnekleri arttırabiliriz.

Ne yazıkki Türk milleti olarak, hack kültürümüzün geri olması sebebiyle, insanların egoları, bilgiyi sollamasına neden olmuştur.

“Bilgi arttıkça, ego azalır”

Olaylar çerçevesine birde sosyal medya üzerinden gözlemlediğimizde insanların yüzlerini kızartabilecek durumlar ile karşı karşıya olduğumuzu netce görebiliriz..

Bir topluluk düşünün… Her birey kendisini “social media expert” veyahut “blackhat hacker”  olarak tanımlıyor. Fakat hiçbirinin herhangi bir alt yapısı bulunmamakta. En basitinden herhangi bir kayda değer saldırısı bulunmamış fakat kendisini olduğundan daha büyük göstermeye çalışan, çevresindeki kendisi gibi insanlar ile sözde “hack grubu” adı altında sadece ve sadece insanların birbirlerine küfür etmeye ve goygoya yönelik gruplaşmalara yönelen, hayatında hiçbir başarısı olmayan çoluğa çocuğa hoş gözükmek maksadıyla bir araya gelmiş, devlet tarafından psikolojik destek açısından yakından ilgilenilmesi gerekilen topluluklardır.

Barut Sende Bunlardan Birisin ! 

İnsanlar hakkıyla hacklendiği zaman,  karşısındaki eylemi gerçekleştiren kişiye tebriğini sunar, sesini çıkarmaz, susar oturur yerine. Fakat gelin görün ki olaylar sosyal medya çatısı altındaki insanlarla alakalı olduğu vakit ‘Hack kültürü‘ne yakışık kalmayacak şeylerden ziyade CRINGE olarak nitelendirdiğimiz davranışları sergilemeye başlar.

Bekorot gibi bir anguttan sonra wordpress bloğuna bağlı olan bir siteyi botnet/ddos ile göçertmeyi planlayan tek salaksın barut.

Bu fotoğrafi iyice gözetledikten sonra belli bir zaman sonra sinirden dolayı gülmeye başlayacaksınız.  Altını çiziyorum, utanç verici olduğundan değil, sinirlendiğinizden dolayı güleceksiniz.  Şuan web aleminde bile lamer olarak nitelendirdiğimiz çer çöp sitelere index atan topluluğu bile mumla arar olacağız.  Neden mi.?  Çünkü onların yerine daha kötüleri doğacak.

Hacknews Tarafsız Habercilik Ajansı Sundu

7 Comments

  1. Root Team

    Bizimle alakasi yok o vatandaşın

  2. bu ne amk

    qnq ddos at ZMZÖQİSLSŞXÇXİİSÜWĞWĞSĞDMXÖCÖSİWÖXÖSŞQİQĞWKQĞWLMSŞQNZMXÖSİAZŞAÖNW

  3. Zenci

    Aq mallikta vol1i Birakin sinir tanimiyorlar hay beyinlerine soktuklarim ancak ondan bundan dilenirsiniz issizler

  4. lamer olmanın ne zor iş olduğunu en iyi anarchosa bilir

  5. Dark Saga

    Ekrandaki Barbi bebeği görünce sikim kalktı o yüzden gelip bi POST atim dedim 🙂

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum