hack haber

Hacker Telegram Grubu Büyüme rekoru kırdı

Geçtiğimiz haftalarda açılmasına rağmen çok hızlı bir ivme ile türkiyenin en büyük hacker telegram grubu olan Security Impossible adlı Telegram grubu 100’ü aşkın katılımcı ile tam bir illegalin merkezi olmuş durumda. Cute ekibin’in üst yönetimince temelleri atılan grupda etkileşim oldukça yükselmeye başladı. Aslında belkide şuanda türkiyenin en büyük telegram grubu.

SEVİYELİ ORTAMI İLE BİR HACKER AİLESİ OLUŞMUŞ DURUMDA

Telegram grubu açıldığında aslında herkes grubun kısa sürede küfürleşme sebebiyle dağılacağını düşünürken radikal bir karar ile küfür edilmesi yasaklanınca grup daha çok ivme kazanmaya başladı, birçok hackerin paylaşımları ve hack üzerine olan tartışmalar sebebiyle hacke yeni başlayanlarda bu durumdan oldukça faydalandı. Özellikle grubun yönetim ekibi tam anlamıyla bu işin hakkını veriyor, ve grubun sadece bilgi paylaşımı için kurulduğu ilkelerini sonuna kadar savunuyorlar.

GRUBA ALIMLAR KAPANMADAN YERİNİZİ ALIN

Hala gruba katılmak için geç kaldığınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, grup katılıma hala açık tutuluyor, aşağıdaki URL’den sizde grubun bir parçası olabileceksiniz. Bu telegram grubunda olanlar kendini şanslı varsayıyor.

https://t.me/joinchat/Ph3kY0f5sbD0TQ-_Mg7LkQ

2 Comments

  1. Comment by post author

    Grupta soru ve problemi olanlar benle ve adminler ile iletişime geçebilirler.

  2. WINNER

    Tolga Cute nin olduğu her ekipte başarı olur normal birşey adam winner.

Leave a Reply

Entrümpelung firma Hack forum